Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick, na którym grasz: Pyskata
Link do Twojego GT (gametracker): https://www.gametracker.com/player/Pyskata/145.239.20.86:27125/
Znajomość AMX (1/10): 7
Ile masz lat: Dwadzieścia pare.
Steam ID: STEAM_0:1:12412184 

Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Różnie w przeróżnych porach jestem, ale żeby nie skłamać 2-3h.
Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu?: Nie
Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł): W naturze, a tak na poważnie akceptuję.
Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania): To proste tylko dlatego że przykład na serwerze gdy nie ma admina/opiekuna gracze wykorzystują to nadużywają mikrofonu przekleństw, wyzwisk i wiele więcej, nie przestrzegają regulaminu to znaczy że jest tzw "samowolka". A że aktualnie mam multum czasu to stwierdziłam że pomogę tej Pannie od żubra pozdrawiam @ Gosia ?!.  Zauważyłam że jest mała jednostka adminów więc dodatkowa para rączek się przyda, zdaje sobie sprawę że mam GT w kratkę lecz każdy ma życie prywatne. 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wkoncuu ❤️

Duze tak:

+ adminowalas tutaj, nie było z toba problemów 

-GT ale do nadrobienia 

+ kolejna para rąk do pomocy 

+ steam

+ wiek

+ kultura 

Opublikowano

Jestem na TAK

+wiek 

+steam 

+z kultura nie zauważyłem żadnych problemów 

-GT z czasem może nadrobić  

+ grałem czasami kiedy nie było admina a była osoba co łamała regulamin także kolejna osoba która pomoże w gronie adminów 

Opublikowano

Już miałem przyjemność z Sylwią adminować na jednym serwerze x czasu temu :D zna się na rzeczy, konkretna kobita, która się nie pier...dzieli :D

Wszystko na plus... wiek, składka, znajomośc amxx, posiada >>... wszystko elegancko, jak najbardziej na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.