Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Quarten.`

Nick admina banującego: BinaR

Data/Mapa: 25.02.2020/ 15:33

SteamID:  STEAM_0:0:11101

Serwer (mod):  5maps

Opis sytuacji:ban przez panel

Wycinek z konsoli: -

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Quarten.`&advType=name

Pisze kolejny raz, bo coś ten ubt jest niewydolny.

@ LEGENDAR@ Henbleidd

Co do dema - http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20200225-150737-1966773777-de_cache-___________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip

18:10, Co spalone? Strzał normalny, a tutaj akurat przywaliłem bh życia xD

19:20, strzał jak najbardziej normalny tymbardziej, że było slychać scoupa i wiedziałem, ze tam jest, a i tak go nie trafilem, wiec nie wiem o co Wam chodzi.

21:10, teammate zabity na ventach, dlatego wpatruje sie szybko w connecta

21:15 slychac scoupa na białej, nie widze w tych akcjach nic podejrzanego

22:10, ładny flick, jak spalone to chyba Wam demo laguje.., poźniej niby perfekcyjne bh, jak to jest perfekcyjne bh to ja jestem swiety

Oglądajcie cale demko, probuje bh co runde, 2-3 razy w calym demku wyszlo mi niemalze bezblednie, a Wy juz, ze odpalony

Anyway, to ban za wh czy bh? 

• Haha 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Dobra, więc tak, sprawa wygląda tak, że przeglądałem demko i w mojej opinii nie było tu nic podejrzanego, lecz poprosiłem również naszego przyjaciela @ frz Proszę o rozpisanie. 

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

@ martinimnie poprosil to sie wypowiem

Jak można zbanować kogoś za wypisane czasówki, które są wzięte prawdopodobnie z dupy, bo jak ktoś ma choć trochę mózgu, to nie zobaczy w tych akcjach nic dziwnego, to po primo.

Po drugie, banowanie kogoś pod względem autobh, gdzie nawet oglądając same te czasówki (18:10, 22:10) nie widać nic specjalnego, już nawet nie będę mówił, że żaden skok nie wyglądał na nic innego niż UWAGA PROTIP
"bind mwheelup +jump ; bind mwheeldown +jump". (hehe nie wszystkie skoki mu podbijaja velocity jak coś)

Nie wiem, czy się zgadaliście na tsie żeby go zbanować czy coś, bo mnie to nie zdziwi bo już taka sytuacja kiedyś była, ale jak to zbanowałeś/liście to zastanów się nad pełnieniem roli UBT, bo najprawdopodobniej nie jest dla Ciebie, pozdro.

@ Quarten.`pozdro wariacie trzymaj sie tam za tymi kratami blednie osadzony,..

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.