Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do kolejnego Q&A nominuję @ Bulbo :panda:
Pytania od @ Bulbo

1. Od kiedy interesujesz się grafiką? Grafiką interesuję się dokładnie od 23.07.2017, troszkę długo już, haha :D
2. Czy masz jakąś drugą połówkę? Nie, nie mam drugiej połówki.
3. Od kiedy grasz w LoL'a? Od około dwóch latek ^^
4. Czy w przyszłości planujesz zająć stanowisko grafika na forum? Dlaczego? Dlaczego nie? Myślę, że tak, ponieważ chciałabym pomóc w dziale graficznym i też podsunąć jakieś różne propozycje do działu z grafiką.
5. Jak się dowiedziałaś o Katujemy? O Katujemy dowiedziałam się dzięki @ Awika. :serduszko:
6. Czy uważasz, że spełniasz się w tym co robisz na forum? Myślę, że tak ^^

Pytania od @ Vespe3r

[P] Skąd pomysł na Twój nick? Zaczęło się od tego, że jak zaczynałam swoją przygodę z CS 1.6 to miałam nick "Agusiaa ♥" (XD), po jakimś czasie stwierdziłam, że jest dziecinny, to poprosiłam przyjaciela, by pomógł mi wymyślić jakiś nowy nick. Padło na początek samo "Angel", stwierdziłam, że czegoś mi tu brakuje, dodałam "Dark" tak jak początek nicku mojego brata @ DarkvTen, haha. Dla ozdoby "e" zamieniłam na "3" i dodałam "!", bo tak mi się podobało :D
[P] Czy masz zasady w życiu, których się trzymasz? Ciężko w sumie mi to stwierdzić, chyba nie XD
[P] Jest jakaś rzecz, którą byś zmieniła na forum czy może też serwerach? Sądzę, że nie ma żadnej rzeczy, którą chciałabym zmienić na forum/serwerach.
[P] Ulubiony potrawa oraz napój? Moją ulubioną potrawą jest pizza, a ulubionym napojem jest Coca Cola/Mountain Dew/Tymbark mango-mięta/no i oczywiście Monsterek XDD
[P] Czy masz plany na swoją przyszłość? Mam plany na przyszłość, może nie na jakąś daleką, ale mam.

Pytania od @ haikoo

1. Technikum czy Liceum i dlaczego? Osobiście uważam, że technikum, bo tam chcę się udać, lecz licea też są dobre i nic do nich nie mam, wszystko zależy od tego co planujemy robić w przyszłości.
2. Na jaką grę poświęcasz najwięcej czasu? Na League Of Legends/CS 1.6.
3. Jakiś rytuał codzienny zaraz po wstaniu? Sprawdzanie godziny w telefonie i wiadomości na messie.

Pytania od @ Grzeniu

1. Jak lubisz spędzać wolny czas?  Swój wolny czas lubię spędzać słuchając muzyki/oglądając serial/film/grając w gierki/rozmawiając na tsku lub robiąc po prostu jakieś graficzki.
2. Czy lubisz ostre potrawy? A lubię.
3. Jaki gatunek muzyk słuchasz? Pop/Rap/Trap/czasem Metal.
4. Jakie plany na przyszłość? Jak na razie to udanie się do technikum w kierunku informatyka, później zrobienie jakiegoś prawka w kategorii B i A2, a co będzie jeszcze dalej to się zobaczy :D
5. Gdybyś chciała kupić auto, to jakie by to było? BMW M2, najlepiej czarne ^^
6. Czy jest coś co Cie w życiu wkurza/dołuje? Tak, lagi w lolu XD
7. Ulubiony aktor bądź aktorka? Frank Dillane/Norman Reedus.
8. Co słychać? :) A nic ciekawego, jutro próbny egzamin z angielskiego, a tak to wszystko dobrze :D

Pytania od @ CHerbatniK

1. Przez ile już lat się przewijamy przez sieci i zawsze trafiamy na siebie? A nie wiem sama nawet.
2. Kiedy gramy meczyk w GO? Nie wiem, zobaczy się jeszcze.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.