Jump to content
SkinChanger - Zmiany! ×
Pan Janusz

Podanie Pan Janusz

Recommended Posts

Imię : Daniel

Staż na forum : Parę Dni 

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7 

Dlaczego ty? : Zależy mi na sieci , i od czasu do czasu mogę zebrać wszystkie informacje i pisać gazetkę :)

Aby przekonać do siebie forumowiczów postanowiłem napisać gazetkę :) 

LINK : http://katujemy.eu/index.php?/topic/435-gazetka-1710-2510/&do=findComment&comment=1719

Twój wielki minus to interpunkcja, w mniejszym stopniu minusem jest również ortografia. Wstawiasz spacje przed przecinkami, piszesz słowa wielką literą, które tego nie wymagają. Jako, że jest to podstawa jestem zmuszony być na nie. Popraw ten aspekt i złóż podanie kiedy indziej.

Tak jak Englo, tak na prawdę Redaktorem może zostać każdy - na wasze myślenie. Ale my potrzebujemy osoby która zanim coś napisze przemyśli to dwa razy, upewni się czy wszystko dobrze napisała, niestety Ty piszesz litery z dużej litery (trochę jak pokemon) stawiasz spację między przecinkiem. Popraw trochę nad tym i złóż podanie jeszcze raz (pamiętaj że odstęp czasowy między podaniami ma wynosić min. 7 dni)

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.