Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ImFoldii
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: JUMP
Opis sytuacji: Sytuacja wyglada tak: damianek skonczyl soja z JUMPEM i zaczal z nami od jakiegos tygodnia poniewaz JUMP jest raz na ruski rok aktywny :D , zaczal sie pruć do mnie damianka i kapi4k'ego z  tekstem do damianka "jestes sprzedajny" natomiast próbowalem załagodzic sytuacje i dobry admin zmienil nagle sie w zlego i powiedzial do mnie "zamknij juz morde foldi" i potem zaczal mowic ze bedzie przepisowy itp a doslownie 5 min temu sie ragowal i klnal wiec pisze ja na to pisze na chatcie "skoro powinienes byc przepisowy to admin powinienen miec kulture" i on olal i potem napisalem ze "chcesz to bedziesz mial z nami zle :D" i odrazu po tym jak napisalem to dostałem bana na 60 minut, poniewaz tyle razy mu oddawalismy z "jackpotow" itp na wbite, wszystko ale nie spodziewalem sie takiego zachowania na bylym "przyjacielu"
SteamID osoby oskarżonej:
STEAM_1:1:126261653
Czas i data zdarzenia: kosova godzina 17:24 demko nizjej :D
Dowód (demko/ss): http://639.gotv.pro/srv61708/auto0-20200224-171600-2075575842-deathrun_kosova_beta_katujemy-____PL_________DeathRun___Klasy_________RESET_1.02_____128TR_____401_LVL_____Katujemy.eu_____1shot1kill.pl.dem.zip

Opublikowano

Witam.
Nie powiedzialem "zamknij morde foldi" tylko "zamknij sie foldi".
Słowa o Damianku, że jest sprzedajny padły po tym gdy dałem mu 4mln monet zamiast 2mln bo mieliśmy dawać sobie z wygranych zawsze z lekką nadwyżką więc tym razem było tak samo, po czym gdy on wygrał i poprosiłem go o to samo on stwierdził, że mu się to nie opłaca.

Kłamstwa o mojej aktywności również są nie na miejscu bo co tydzień jest to podliczane dla waszej informacji więc nie myślcie że to przejdzie.

Dla każdego na serwerze miałem lekką rękę ale od dziś się to zmienia. Jestem dobry, miły, uprzejmy i wyrozumiały ale jeżeli mam dostawać za przeproszeniem później po dupie za to że ktoś oczekiwał czegoś innego ode mnie lub że coś komuś nie pasuje to koniec z byciem "dobrym" adminem, od teraz będzie każdy bez wyjątku leciał za każdy pkt regulaminu.

Skarga słuszna, nie będę nawet próbował się wypierać chociaż czuję się sprowokowany. Źle zareagowałem i powiedziałem kilka słów za dużo w nerwach,

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano

Demko obejrzałam, skargę przyjmuję; ewidentnie @ JUMP dałeś się sprowokować graczom, czego admin nie powinien robić. Nikt nie ma obowiązku oddawać monet z jackpotów, bo tego nie ma w regulaminie, każdy wchodzi w jackpota za tyle ile chce, a to że się gracze między sobą dogadują co do kwot i ewentualnych zwrotów to już ich wola. Zasada jest jedna, admin sprawuje pieczę nad graczami w sprawach respektowania przez nich regulaminu, ale sam również ma go przestrzegać. @ DengForEndteż tam byłeś, dlaczego nie reagowałeś? Dlaczego gracz bez mutacji nadużywa mikrofonu w Waszej obecności (DamyMeister)?

Co do banów, zostają, wykłócanie się z adminem jest również nie do przyjęcia, jeżeli macie wątpliwości co do jego pracy to składacie skargę, a nie sami to rozwiązujecie.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 6 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.