Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: petro

Nick admina banującego: LadyAnna

Data/Mapa: 22.02.2020 de_cache

SteamID: 76561198147913248

Serwer (mod): 5MAPS                             

Opis sytuacji: Witam otrzymałem bana po 10 minutach praktycznie za nic zero ostrzezen nic nie mowilem nie wiem o co chodzi jakies dziecko wszedlo na serwer zaczelo obrazac i ja mówilem jednocześnie to jest pomyłka prosze o unban 

Wycinek z konsoli:

Opublikowano

Bana nie dostałeś za nic, obrażałeś admina @ Henbleiddz innym graczem, który również dostał bana na dobę, zaczęliście już na poprzedniej mapie. To że grasz tutaj od dłuższego czasu nie oznacza, że masz pozwolenia na obrażanie adminów nawet pod ich nieobecność na serwerze. Cytat "Naplułbym mu w twarz, jakbym go spotkał na ulicy" czy to jest poważne? Nie wiem ile masz lat, ale sądząc po głosie jesteś pełnoletni, jeżeli masz jakieś zatargi z tym adminem to napisz na niego skargę na forum w dziale "Skargi" (poszukaj, na pewno znajdziesz). Nie ma zezwolenia na serwerze na takie zachowania czy to gracze starzy, nowi, młodzi lub starsi.

P.S. Jak już to humorki a nie "chumorki", których nie mam tylko przestrzegam regulaminu serwera czego Ty najwyraźniej nie potrafisz.

Z racji że @ NeQ. był wtedy na serwerze i sam określił długość trwania bana po więcej pytań odsyłam do niego w razie wątpliwości lub do @ Erwin

Edit:

@ petro4455po pierwsze nie wypowiadaj się pod własnym banem a jeżeli chcesz coś dodać to edytuj post, po drugie mogę Cię zbanować i po godzinie jeżeli uznam, że zasłużyłeś, dalsza dyskusja jest zbędna.

• Lubię to! 4
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.