Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Sasanik

Nick admina banującego: Lim3k

Data/Mapa: 02-21-20 14:04  mirage

SteamID: STEAM_1:0:81871915

Serwer (mod):MIRAGE #2                

Opis sytuacji: Gracz vacek zabił nie na doublu napisałem do niego coś obraźliwego nie pamiętam co to było, jako iż się znamy domyśliłem się że się nie obrazi, następnie dostałem knebel wiec napisałem do szanownego admina że mógł dać jakieś upomnienie a nie od razu knebel na co on że ma to daleko wiec powiedziałem że mam wyjebane na jego knebel ale chyba dostanie admina za bardzo podniosło jego ego wiec dał bana na 1 dzień.

Dodam że rozumiem że zostałem zbanowany lecz nie rozumiem dlaczego na 1 dzień skoro bany za obrazę są na 30 min.

Wycinek z konsoli:

@edit

Dobrze ban jest ale ja odwołuje się od 1 dniowego bana a nie od tego iż go dostałem.  Chyba ktoś regulaminu nie zna.

*Obraza admina lub gracza – Blokada mikrofonu/czatu 30 minut lub ban na 120 minut -> Ban 7 dni -> Ban permanentny.
Według regulaminu

@ Lim3k

Wiec krótko mówiąc masz regulamin gdzieś daleko skoro dajesz bany wedle własnego uznania ? 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

@ Lim3kwypowiedz się 

//clixxu: Ja jeszcze oznaczę opiekuna @ NeQ.. Od siebie dodam, że admin nie musi cię informować 2 tygodnie wcześniej, że dostaniesz knebla. Musisz liczyć się ze słowami i respektować regulamin, czego na Mirage #1 nie robiłeś, więc szybko zmieniłeś serwer. Tak w gwoli ścisłości aby naświetlić się @ NeQ.sytuację.

Edytowane przez clixxu.
Opublikowano

Pierwsza rzecz, nie wiem jakie łączą was relacje więc jako iż jestem adminem muszę przeciwdziałać atakom agresji, druga sprawa jest taka, iż powiedziałeś mi otwarcie, że masz we mnie wyj**ane, stąd ten ban, nie daje bezpodstawnych banów, najzwyczajniej w świecie mnie obraziłeś.

@ SasanikBanujac graczy bierzemy również pod uwagę ich zachowania i wagę słów które do nas kierują, w Twoim przypadku zdecydowałem się na kare 1 dnia, a dlaczego nie krótszy? Nie krótszy bo wydaje mi się ze dając Ci bana 30 minutowego nic a nic byś z tego nie wyciągnął.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.