Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

98344946_podlup3.png.a19c1e6c31ed9b9bcbebf6f008027ff5.png

Witajcie, Katy!

Pora ożywić na nowo stosunkowo starą serię, jaką jest "Pod Lupą".

Dziś pod nasze szkło powiększające wpadł rekordzista sieci w całkowitym czasie online oraz Vice Administrator Katujemy.eu.

Mowa tu oczywiście o @ Weak..

Zapraszam do czytania.

"Gruby z piegami rudy człek, spoko mordka, ale czasami za dużo wódy w siebie wlewa."

"Chłop ma łeb do spraw technicznych związanych z forum i serwerami, a zarazem jest bardzo pracowitą osobą."

"Weak to spoko osóbka, jak trzeba to wypije z Tobą i rozda parę banów. Ogólnie szanuję, sprawy załatwi od razu bez cackania się. "

" Weak jest bardzo dobrą osobą, gdy się go pozna bliżej. Każdy ma inne zdanie na jego temat, lecz dla mnie jest naprawdę spoko. Wiadomo, kiedy trzeba to potrafi utrzymać "krótko na smyczy" i ogólnie opanować sytuację. Bardzo spokojna osoba, do czasu, gdy go ktoś nie zdenerwuje. Osoba bezkonfliktowa na co dzień, miły, mógłbym tu wypisywać jeszcze wiele wiele więcej, ale w wielkim skrócie: "I do tańca i do różańca". "

"Moim zdaniem jest on pozytywnym człowiekiem, a przede wszystkim zawsze pomoże jak może."

"Ogólnie spoko, bez większej przygody. Czasami zgrywa kozaka, w sumie po prostu nim jest, ale wydaje mi się, mega pracowity i sumienny. Z poczuciem humoru. Taki nasz Łik"

"Weak to wredny kłak ze słabością do alkoholu, którego nie da się nie lubić. Największy wredziol na tej sieci ale czasem bywa milusi (czasem). Nie radzę z nim chodzić do pałaców na mirku!!"

"Weak'u aka Łyczek. Dobry kompan do nocnych batalii. Jak jest trzeźwy czy też nie, dobra morda z niego jest. Swą pomocą służy też, gdy go nie podkurwisz fest."

"Jest osobą która zawsze wystawia pomocną dłoń w jakiejkolwiek potrzebie."

"Pierwsze co przychodzi mi na myśl to jest to, że Mateusz jest dżentelmenem. Chociaż nie ukrywam, że nieraz potrafi przesadzić i mocno mnie zdenerwować :v  Potrafi się zaangażować i jest wierny swoim przyjaciołom. Myślę, że można też na nim polegać, ale żeby nie było zbyt kolorowo to uważam że jest starym grubasem :)"

• Lubię to! 7
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Co do tych pałaców na mirku... @ Weak.Całkowicie sie z tą osobą zgadzam. Nigdy w życiu z Tobą tam nie ide. XD

Można przedłużyć serie do min. 15 osób. Jest wtedy co czytać. c:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.