Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  Damianek
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: mAGIC
Opis sytuacji: gramy sobie o 11:09 na mapie deluxe jackpota i wbilem za wiecej niz chcieli bo mowili po 5k ja wbilem za 10k i pan magic ze zlosci wzial mi co chcial i mnie zabil gdy bylem w TT a kiedy koledze wzialem bh bo gadalem z nim na ts3 to on dal mi bana na 30minut za wybieranie co chce caly czas naduzywa admina prowokuje mnie sepi monety gdy nie mozna i straszy mnie Damianciem nie wiadomo z jakiego powodu . Wczesniej jakas godzine przed gral z moim kolega jackpota i wywalil go z serwera tylko po to by wygrac tego jackpota a jego tlumaczenie bylo takie ze ma zbindowane i niechcaco go wywalil. Caly czas prowokuje do wyzwisk , wybiera bo popadnie i zabija a jego jedyne tlumaczenie jest takie " mam admina to moge " 
SteamID osoby oskarżonej: nie moge dac jego steamid bo mam bana na 30minut za wybieranie co chce niby a z kolega na ts gadalem
Czas i data zdarzenia: 11:09 / 19.02.2020 ( na mapce deluxe )
Dowód (demko/ss): nie mam 

Opublikowano

Proszę Sprawdzić wszystko na demku jest to że on się nie umie zachować to nie moja wina... 

Opublikowano
5 godzin temu, LadyAnna napisał:

@ Magic420wypowiedz się

No więc tak to wygląda graliśmy na deluxe i damianek malo sie nie popłakał za każdym razem zbierasz swoich '' kolegów " i nastawiasz ich wrogo do mnie wiesz na serwerze tez nie można robić co ci się podoba naprzykład zwracasz innym uwagę a administrator jest od tego i co jakieś Słowa typu "ty jesteś na próbę " nie masz takiej komendy może dlatego że jesteś na próbę cały czas tylko takie teksty a jeśli chodzi o Ciebie to nie jesteś żadnym bogiem tylko zwykłym graczem ... Nie ty jesteś do upominania tylko admin jak jest w każde słowo się wtrącasz . Trzeba trochę go ograniczyć . Tyle mam do powiedzenia .

Jeśli chodzi o jakiegos tam kicka To Mialem Zbugowany klawisz szybkiego wyboru opcji admina a nie tylko ze chciałem wygrać tam jakiegoś jackpota, jakbym chcial tak zrobic to Ciebie tez bym wyrzucił jackpot był za grosze człowieku kogo ty chcesz oszukać . I co to w ogóle za postawa do admina . 

Pozdrawiam Całą Administracje Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na temat bana mogę sie wypowiedzieć to wygladało to tak gralismy na mapie i stalem juz na samym koncu i sie go pytam które chce i zapytalem czy te on powiedzial ze lewe no to mu wybrałem tylko że nie o te lewe chodzilo tylko jeszcze obok i sie wkurzył w następnej rundzie i wybrał koledze nawet się go nie pytał ani nie gadał na ts bo nawet ten gracz mówił ze nawet sie nic nie zapytał to dostał i tyle w temacie.

Pozdrawiam Całą Administracje Katujemy.eu

Opublikowano

Akurat on potwierzil ze gadamy na ts3 i chcial pestki a ty i tak mi dales banicje a specjalnie mnie zabiles nie te drzwi ktore chcialem tez wziales bo jp przegrales 

Opublikowano
32 minuty temu, Magic420 napisał:

Na temat bana mogę sie wypowiedzieć to wygladało to tak gralismy na mapie i stalem juz na samym koncu i sie go pytam które chce i zapytalem czy te on powiedzial ze lewe no to mu wybrałem tylko że nie o te lewe chodzilo tylko jeszcze obok

Jakim cudem mogles wybrac nie te lewe kiedy tam sa Lewe Srodkowe i Prawe?

Opublikowano
11 minut temu, Damianek napisał:

Akurat on potwierzil ze gadamy na ts3 i chcial pestki a ty i tak mi dales banicje a specjalnie mnie zabiles nie te drzwi ktore chcialem tez wziales bo jp przegrales 

Musisz teraz też kłamać ? że potwierdzil ? jak on sam powiedzial nawet nie powiedzialem co chce...

Opublikowano

Oglądałam dwa demka z map, na których @ Magic420 grałeś: tam gdzie zbanowałeś Damianka (w sumie nie wiem za co) i tam gdzie wyrzuciłeś gracza bez podania powodu. Nadużywasz uprawnień admina, to że weszli na jackpota za więcej niż się umawialiście to nie jest powód do grożenia banem, ani do utrudniania rozgrywki; kiedy Damianek był w tt wybrałeś środkowe drzwi zamiast lewych jak prosił (nie odpalał pułapek), okłamałeś go mówiąc, że tak nie było i zabiłeś bez uprzedzenia. Dajesz się prowokować graczom a potem się na nich mścisz używając uprawnień admina.

@ Damianekto że masz fory na serwerze nie oznacza, że możesz prowokować i nadużywać mikrofonu, nie jesteś od tego aby upominać graczy ani adminów na serwerze, jeżeli widzisz gracza łamiącego regulamin zgłaszasz to na u@, jeżeli widzisz admina łamiącego regulamin zgłaszasz to nam.

Samowolka graczy jak i adminów na tym serwerze nie będzie tolerowana, obaj poniesiecie za to konsekwencje. Temat zamykam.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 6 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.