Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Damianek
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: DengForEnd
Opis sytuacji: Gram sobie gram i nagle dengforend straszy mnie banem za niechodzenie na shifcie w TT bijac sie na kosy po czym odpowiedzialem na mikro za co niby tego bana chce mi dac a on mnie mutuje za naduzywanie ( powiedzialem jedno pytanie przez mikro ) i faworyzuje duzo osob z monetami bo sam mu placilem za to zeby mi nie dawal muta 90 tysiecy ktorych nie odzyskalem do tej pory od niego 
SteamID osoby oskarżonej: STEAM_1:1:211764932
Czas i data zdarzenia: 16:13 / 16.02.2020
Dowód (demko/ss): nie mam ss ani demka

• Lubię to! 1
Opublikowano

Chciałbym jeszvze dopowiedziec tylko ze jak minute przed tym rozdawalem monety na numerkach i mowilem caly czas to nie dal mi mute a gdy skonczylem rozdawac monety to mi dal mute

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Wypowiem się z chęcią było tak 

Nie dawałem nuta dawałem mu ostrzeżenie żeby nie mówił za dużo na mikrofonie , niech sobie prowadzi te numerki jak chce na chacie nie musi cały czas trzymać klawisza i gadać jak najęty , był konkurs czemu miałem nie zagrać. Zawsze było mówione że jak TT ma speeda to niech naciska shifta na kosach bo inaczej jest nie do zabicia, gdy mu to powiedziałem chciał zacząć mnie wyzywać po czym straszył degradem za to że mi się mikrofon zepsuł i nie mam narazie jak zakupić i mam mniej czasu gdy jest szkola. Regulamin obejmuje każdego i nie mogę brać monet jako admin za niemutowanie osoby gdy go nie przestrzega. Myślę że ta skarga jest bezpodstawna gdy myśli że każdy admin mu nie da muta to i ja mu nie dam czemu bo zna dużo osób i ma prefix maskotka co to daje nic. Myślę że wystarczy taka odpowiedź @ KennySSSKennySSS

A i jak chcecie zobaczcie demko że gadał strasznie dużo a nie tylko jedno pytanie 

Edytowane przez DengForEnd
  • 6 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.