Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z gry: Dasyl.
 Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199007572712/
Coś o sobie : Hej mam na imię Michał. Mam 16 lat. Interesuje się Grami oraz sportem. Pisze podanie znowu zauważyłem , że jest dużo adminów ale tylko trzech z nich regularnie wchodzi na serwer ( @ Ganja, @ Rotlfl, @ GustaWSpartA MK-X, ) a reszta sobie wchodzi co dwa trzy dni. Więc jestem chętny pomocy w skali kultura od 1-10 takie 7. Tylko mnie to dziwi że ja się staram o tego admina a nie którzy sobie olewają to jak @ parys https://www.gametracker.com/player/P%40RY%24/188.165.19.26:27286/  tak samo jak @ EsaWariacie https://www.gametracker.com/player/Esa wariacie/188.165.19.26:27286/ 

@ Mafiozo https://www.gametracker.com/player/Mafiozo/188.165.19.26:27286/. Mam nadzieje ,że @ SDCSebeKw końcu dasz mi tą szanse :).

Znajomość AmxModMenu(1/10):5,5-10.
 Doświadczenie w adminowniu:  Byłem parę razy adminem na dd2, i parę razy na innych zombi modach.
 Link do Gamertracker (GT): https://www.gametracker.com/player/Dasyl/188.165.19.26:27286/
 Składka (tak/nie): Tak
 Kontakt: Steam,gg,forum.

Opublikowano

O proszę kto po raz kolejny daje podanie? :D no to lecimy: 

+ steam jest. 

+- gt  nie jest źle. Na serwerze  widuje Cię też nie często, ale wiadomo każdy poświęca czasu tyle ile moze . Co do ich gt jednak mają więcej czasu poświęconego:D 

-+ kultura  hmm  czasem są nerwy, ale każdemu to się zdarza.  

- to brak mikro .

Moja decyzja to  NIE . Pomimo ,że są plusy i wahania to jednak adminów niby  jest trochę to tak jak napisałeś.  Zawsze jestem ja Ganja lub Gustaw. Pozdro :D A i edit mały .  To Kacper czy Michał haha ?

• Lubię to! 2
Opublikowano

Do tej pory byłem neutralnie nastawiony, stąd się nie wypowiadałem, ale po tym jestem zmuszony dać na nie :

- Rotlfl słusznie wytknął twoje kombinowanie w podaniu - i to według mnie największy minus

- Wytykanie innym adminom aktywności, może urlop sobie wzięli? Co do P@RY$a to już w ogóle, bardzo często wchodzi, wczoraj był może pierwszy dzień kiedy go nie widziałem

- Brak mikro, a czasami trzeba wydrzeć ryja i walnąć pięścią w stół

Chociażby co by nie było, że "gustaw zuy, menda jedna" to wypunktuję też plusy

+ Steam, w razie czego łatwy kontakt

+ Dobre GT, temu nie można zaprzeczyć

+ Kultura na wystarczającym poziomie, nie zauważyłem nic "bandyckiego" ostatnio, brak banów za kulturę w ostatnim czasie (chyba że jest coś o czym nie wiem, ale czego oczy nie widzą...)

Z jednej strony plus bo niby faktycznie ci zależy, a z drugiej strony próbujesz dostać admina wręcz na siłę. Niestety na ten moment bardziej wygląda to na to drugie.

Wiesz co masz zrobić i umówmy się - pisanie 15714 podania niewielu tu zmieni. Spróbuj przekonać do siebie ludzi - wtedy ewentualnie pisz podanie bo sam widzisz co się dzieje.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ganja widzieć problem, Ganja pomagać graczom!

Dasyl, Dasyl i jeszcze raz Dasyl. Wielokrotnie na naszych serwerach "przewijał się" ten nick. Od długiego czasu starasz się o posadę Admina na serwerze ZP.

Pytałeś się wielokrotnie Administracji "Dlaczego znowu na NIE?" "W czym zawiniłem?" "Dlaczego on może, a ja nie?"

Wiele razy zarówno Administracja serwera jak i różni gracze na serwerze odpowiadali Ci na to pytanie. Otrzymywałeś różnego rodzaju upomnienia, kary - niestety bez skutecznie. Wypowiedzi bądź czyny, które były kierowane w Twoją stronę nie miały na celu "ukarać" Ciebie lecz pokazać Tobie gdzie tkwi błąd. Żaden admin nie chce, aby gracz czuł się pokrzywdzony lub odrzucony, ale gdy widzą problem starają się zrozumieć daną osobę i w jak najlepszy sposób mu pomóc. Jesteś jeszcze bardzo młody. Też kiedyś miałem 14-15 nawet 16 lat i nie rozumiałem, dlaczego osoby starsze z większym doświadczeniem "krzywdzą" młodsze osoby. Wiem, że "podkreślałeś" wielokrotnie, że wiek to tylko liczba - i masz rację! Niestety problem pojawia się gdy dana osoba, czuję się w jakiś sposób gorsza od reszty społeczeństwa, niedoceniona, odrzucona. Czasami jednak warto posłuchać się osób starszych, którzy chcą dla Ciebie jak najlepiej. Wysłuchać ich i przeanalizować sobie to wszystko. 

Wypowiedziałem się już wielokrotnie na Twój temat i dalej podtrzymuje moje stanowisko na NIE.

Moim zdaniem nie jesteś teraz gotowy na posadę admina. Wstrzymaj się z podaniem póki co, nie mniej jednak pamiętaj, że na wszystko przyjdzie czas. Często niestety lubi to trochę potrwać, ale jesteś mężczyzną, dlatego głowa do góry, walcz i idź do przodu!

Powodzenia!

[Ganja|$z "Pomaganie graczom to moja specjalność:)"]

Opublikowano

Kurła to ja ci dam na tak bo wieje tu grozą.

+Aktywny

+Grać potrafi to pomoże 

+Bugi zna to zbaunuje

-mikro

+A tutaj plusik za opanowanie i  kulturke przynajmniej jak ja jestem na serwie to widzę

Gram od niedawna ale myślę że moja wypowiedź coś tam wniesie do podania.

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.