Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka podczas mojej dzisiejszej gry na serwerze only dd2 #1 ktos poruszyl temat dotyczacy podwojnych skokow/105hp dla vipow czesc graczy odezwala sie, ze jest to bardzo duzy "wspomagacz" dla vipa 

Wspomagacz nie mam na mysli zadnych cheatow tylko niezly odpal dla vipa bo podwojny skok robi swoje :)

Wiec daje propozycje usuniecia podwojnego skoku lub usuniecia dodatkowego hp dla vipa :) 

Od siebie dodam tyle, ze svip ma juz praktycznie wszystko. Dodatkowe hp, podwojne skoki, wybor broni wiec rowniez jestem za znerfieniem svipa :p

Pozdrawiam

• Premium
Opublikowano

No nie wierzę temat wałkowany kolejny raz, po to ktoś wydaje pieniądze, żeby mieć z tego jakiś pożytek, więc jak dla mnie temat jest poruszany po raz kolejny bez sensu, a jak chcesz być równy z resztą graczy (czyli mieć te same przywileje) to możesz sobie zakupić takową usługę, nie jest to tylko dla wybranych graczy, pozdrawiam 

• Lubię to! 4
Opublikowano
14 godzin temu, archonek napisał:

Siemka podczas mojej dzisiejszej gry na serwerze only dd2 #1 ktos poruszyl temat dotyczacy podwojnych skokow/105hp dla vipow czesc graczy odezwala sie, ze jest to bardzo duzy "wspomagacz" dla vipa 

Wspomagacz nie mam na mysli zadnych cheatow tylko niezly odpal dla vipa bo podwojny skok robi swoje :)

Wiec daje propozycje usuniecia podwojnego skoku lub usuniecia dodatkowego hp dla vipa :) 

Od siebie dodam tyle, ze svip ma juz praktycznie wszystko. Dodatkowe hp, podwojne skoki, wybor broni wiec rowniez jestem za znerfieniem svipa :p

Pozdrawiam

Jak będziesz dorzucał parę  stówek do reklamy to z chęcią skasuję Svip   pozdrawiam 

"Svip nie jest jakiś  drogi jak na innych serwerach"  

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.