Luxorst Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nick: ✪ LuxorS[t] ✪ Imię: Dominik Wiek: 20 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/✪ LuxorS[t] ✪/145.239.237.106:27130/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem admina na dwóch serwerach csgo, ogólnie kiedyś miałem też na cs 1.6. Znajomość sourcemoda [0/8]: 7 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od pracy i obowiązków,myślę że 3/4h Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? ponieważ jest dużo non-primów,którzy cheatuja na serwerze,a nigdy nie ma żadnego admina.Trzeba się tym zająć. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Forum ew. Steam SID: STEAM_0:0:162625290 Posiadasz konto prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAK Konto na forum swieżo zrobione,ale niestety nie moge grać na cheaterow :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 9, 2020 Sponsor Share Posted February 9, 2020 + wiek - GT, grasz od 5 lutego, pograj z nami jeszcze, bo ludzie Cię nawet nie znają. - konto pod podanie. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted February 10, 2020 Share Posted February 10, 2020 Nie mówię "nie", podanie zamykam, przez najbliższe 2-3 dni będę obserwować Twoje zachowanie na serwerze i aktywność. Jeśli wszystko będzie w porządku, wrócę do podania i zapewne przyjmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Nieakceptowalna aktywność, a z góry uprzedziłem (w poście wyżej) że będzie brana pod uwagę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator MLK. Posted October 13 Donor Vice Administrator Share Posted October 13 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts