Rotlfl Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nick na serwerze:Rotlfl Twój wiek:23 Posiadasz mikrofon/mutacje?:tak/no tak Masz Steam ? [TAK - Daj link/NIE] :https://steamcommunity.com/profiles/76561198035431389 Znajomość AmxModMenu (w skali 1-10):5 Dlaczego ty?:Grałem już sporo na serwerach zm , na niektórych byłem też adminem, nie jest mi to obca rola :D . Gram często ci co grali ze mną to mogą potwiedzić . Jestem pomocny, jeżeli jest to oczywiście potrzebne. Tak konto na forum nowe, ponieważ rzadko siedzę na necie ,a konkretnie w grze. Więc uważam ,że mogę się przydać na owo stanowisko. Pozdrawiam :D Staż w CS'a: z 13lat bedzie Kontakt:steam głównie Link do twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/Rotlfl/54.38.143.79:27015/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 9, 2020 Sponsor Share Posted February 9, 2020 + wiek + GT + staż Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganja Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jestem póki co na NIE. Dlaczego? 1. Na serwerze rzadko Ciebie spotykam. 2. Jesteś mało obecny (kojarzę Ciebie tylko z nicku) 3.Ani razu nie słyszałem żebyś coś przez mikrofon powiedział. - konto zrobione pod podanie. + wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
EsaWariacie Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Na nie. - Tak jak Ganja, kojarze Cie tylko z nicku - Jak dla mnie za krotko jestes z nami no i jak juz jestes to 0 komunikacji ( ale dla mnie to nie kwalifikuje sie na -) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parys Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jestem na Tak +wiek +mikro (więcej gadaj z nami) +steam +W miarę regularnie grasz Nie było z tobą większych problemów nawet bana żadnego nie masz ode mnie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDCSebeK Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Aktywność imponująca Rzadko z nami? każdego dnia widzę wchodzi i gra tak pokazuje GT Wiek plusz:D Cho na rozmowę wstępną 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDCSebeK Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts