Magic420 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nick: mAGIC Imię: Grzegorz Wiek: 21 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/mAGIC/145.239.16.101:27015/Doświadczenie w byciu adminem: Miałem Już Doczynienia W Byciu Adminem CS GO a w 1.6 własny serwer.Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 7Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy Od Dnia , Mam Bardzo Dużo Wolnego Czasu Wciąż Gram Nabijam Godziny.Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Posiadam Mikrofon .Kontakt (platforma): Steam, Discord, TS3Steam ID: STEAM_1:1:243366190 Dlaczego Ty?: Ponieważ mam dużo wolnego czasu i chciałbym pomóc administracji nie zawsze jest jakiś admin żeby uspokoił towarzystwo. Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: TAK Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: TAK Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 + wiek +/- GT - od osoby w Twoim wieku wymagam lepszego, bardziej rozwiniętego, przyjemniejszego dla oka podania. Neutral, powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUMP Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 + wiek +/- GT + widuje na serwerze + doświadczenie + kultura Jestem za okresem próbnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyAnna Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Przyjmuję na okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyAnna Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts