Japoniec. Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Imię: Damian Twój nick na serwerze: Japoniec ッ Wiek: 15 ( rocznikowo 16 ) Mutacja głosu: Tak Staż na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/Japoniec ッ/91.224.117.166:27015/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Oczywiscie Steam ID: STEAM_1:1:507369749 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Japoniec/ Doświadczenie: Raz miałem admina na pewnej sieci która już nie istnieje Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu 1/2h a w weekend 3/4 Dlaczego Ty?: Myślę że przydam się w administracji by dopilnować porządku na serwerze, zwłaszcza kiedy dopiero będzie startował Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Akceptujesz regulamin forum?: Tak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KennySSS Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Malutkie Tak +/- Wiek mutacja - sourcemoda ale można się nauczyć + Doświadczenie +/- Dlaczego ty trochę mnie przekonuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted February 8, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 8, 2020 Jestem na tak. - deficyt na adminów, - doświadczenie jakieś masz, - wiek, ale nie zawsze musi odzwierciedlać dojrzałość. Nie oceniam. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Na TAK +kojarzę z serwera -Sm (ale to bułka z masłem) +wiek +ogarnięty Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 8, 2020 Sponsor Share Posted February 8, 2020 +/- wiek +/- doświadczenie + serwer potrzebuje adminów Jestem na malutkie tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roLf Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jestem na TAK + Chęci pomocy + Wiek (mimo swojego wieku jest ogarnięty) +/- SM (nauczyć się to nie problem) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Ze względu na zapotrzebowanie adminów oraz Twoje chęci do współpracy, zostajesz wstępnie przyjęty na stanowisko administratora. Zgłoś się do mnie w celu przepytania z komend oraz znajomości regulaminu. #EDIT Test zdany 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts