Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Damianek

Nick admina banującego: Giorgio

Data/Mapa: 08.02.2020 

SteamID: STEAM_1:0:167333894

Serwer (mod):  deathrun                             

Opis sytuacji: no dostalem mute za to ze giorgio powiedzial do mnie " Pizda jestes " ja mu odpowiedzialem " uspokoj sie gruby " i dostalem mute na 1h no dobra gram sobie next mapke kolega mnie sie pyta za co dostalem mute to mowie za to ze powiedzialem uspokoj sie gruby do giorgio a on mi daje bana na 1 dzien

Wycinek z konsoli: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:167333894&advType=steamid&Submit   ( wylaczylem gre i nie wyswietla mi sie to w konsoli )

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przy sytuacji byłem, wszystko widziałem jak i słyszałem. Potwierdzam to co napisał młody. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie i wyciągnięcie konsekwencji. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przyznaje się,dałem bana na dzień ponieważ nie zauważyłem że ktoś się zapytał za co dostał mute'a.

Damianek, któremu co prawda odpuszczałem wiele - ze względu na swój wiek, zostal zbanowany przeze mnie na 1 dzień, ponieważ mówiłem mu, by już się uspokoił i nie pozwalał sobie na wiele, bo skończy to się banem. Finalnie, gdy rozmawiałem z innymi na discordzie damianek rzekł do mnie, bym sie uspokoił 'gruby'. Stąd ban, mówiłem, by nie przesadzał, bo nie ukrywajmy, fakt, to dziecko. Ale demokracja obowiązuje.

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Inwestor
Opublikowano
1 godzinę temu, Giorgio napisał:

discordzie damianek rzekł do mnie, bym sie uspokoił 'gruby'. Stąd ban, mówiłem, by nie przesadzał, bo nie ukrywajmy, fakt, to dziecko. Ale demokracja obowiązuje.

Jakim prawem banujesz chłopaka jak rzekł to na discordzie a nie na serwerze?

@ KennySSS werdykt. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Giorgio napisał:

Finalnie, gdy rozmawiałem z innymi na discordzie damianek rzekł do mnie, bym sie uspokoił 'gruby'. Stąd ban, mówiłem, by nie przesadzał, bo nie ukrywajmy, fakt, to dziecko. Ale demokracja obowiązuje.

Powiedzial to na serwerze.Źle mnie zrozumiales

Opublikowano

Powiedzialem na serwerze ale dostalem za to mute a po kilku minutach na innej mapie zacytowalem za co dostalem mute do kolegi i dostalem bana 

Opublikowano

Pierwsze demko kiedy nadano muta http://639.gotv.pro/srv61708/auto0-20200208-161551-1103927323-deathrun_bunker_a2_katujemy-____PL_________DeathRun___Klasy_________RESET_1.02_____128TR_____401_LVL_____Katujemy.eu_____1shot1kill.pl.dem.zip  1:57 jak giorgo powiedział do damianek ,, Pizda jesteś,, a damianek odpowiedział mu ,, Uspokuj się gruby,, i dostał muta na 60minut.

http://639.gotv.pro/srv61708/auto0-20200208-163902-899379265-dr_stone_katujemy-____PL_________DeathRun___Klasy_________RESET_1.02_____128TR_____401_LVL_____Katujemy.eu_____1shot1kill.pl.dem.zip Demko jak Dostał bana 11.00   Damianek zacytował na czacie ze powiedziałem do Giorgo uspokuj się gruby i za to dostałem mute. 2 rundy potem Dostaje bana na dzień.

13.00 Jump się pyta dlaczego on dostał bana a Giorgo odpowiedział mu ,,Jump nie sraj się dzieciaku,,

Wyjmiemy za to konsekwencje.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.