Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Kubuś. ;:=DDDDD

Twój nick na serwerze: darki

Mutacja głosu: ehe

Staż na serwerze (Link do GT):

Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: ehe

Steam ID: STEAM_1:0:162174102

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/darkenzzs/

Doświadczenie: Spore, zobaczy się na serwerze; aczkolwiek jestem w stanie Ci, czy tam Wam to zapewnić.

Znajomość sourcemoda [0/10]: 8.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2 do 6 godzin.

Dlaczego Ty?: Myślę, że jestem konsekwentny, potrafię odróżnić cziterków od czystych graczy - jeśli chodzi o Deathruny. Zakładam, że na serwerze będzie spora ilość dzieci, które po prostu będą darły twarzyczkę, a mi się w sumie tego nie będzie chciało słuchać. Będę wymierzał sprawiedliwość na tym serwerku, polecam się.

Akceptujesz regulamin serwera?: ehe

Akceptujesz regulamin forum?: ehe

Jasne, ' ehe ' - coś a'la tak, jeśli ktoś, w tym przypadku Ty - jest w stanie takie słowo ogarnąć, to by to rozgryzł.

Steam ID zaraz wlepię, zapomnialem, nie jestem w grze, coby wziąć steam ID - kilka chwil.

Podanie Cię nie przekonuje, ale słuchaj, mało to jest interesowne, bo co da - jeśli się rozpisze? Jasne, mogę się rozpisać; 

Dlaczego ja? Lubię tego typu serwerki, jest to dla mnie po częśći spore zajęcie na reszte dnia, myślę, że dałbym radę wspomagać ten serwer, mając admina.

Od sporego czasu przeważnie na serwerze panuje chaos, chaos, który naprawdę przeszkadza jak i utrudnia nam - tym bardziej rozgarniętym ludziom - grę. Co prawda nie należę do tych najświętszych, ale jeśli ja słyszę jakiegoś Maciusia, który drze papę i w międzyczasie coś sobie je, to mnie po prostu wygina. Widziałem tu i ówidze adminów, którzy w ogóle się nie nadają na tą rolę, ludzie, którzy są gotowi by tutaj z wami współpracować powinni być konstruktywni, powinni być czystym przykładem do naśladowania. Ja sam, jeśli mam chwilę, zasze komuś pomogę, o ile on tej pomocy potrzebuje. Tutaj każdy myśli, że jestem zwykłym, toksycznym gośćiem - ale tak nie jest. Przeważnie jest to robione dla śmiechu, nie dlatego, cobym komuś sprawił przykrość. Jestem w stanie moją osobą wnieść naprawdę dużo na ten jakże nowopowstały serwer, na którym zapewniam - że będę grał.

tak wiem, jestem dezynwolturny dla Was, gdy piszę to EHE, dosłownie - ale wścibskość..

( xD ) ?

Jeśli chodzi o te całe /kozaczenie/ no to hej, o co Ci tutaj chodzi xD? Każdy admin, który tutaj - na Waszej serweroni działa, używa tylko komendy

- gag

- mute

- ban 

- kick

Takie trzy komendy, które admin powinien znać, bo jest to podstawowe oraz banalne. xD
Ale lepiej znać te cztery komendy, niżeli żadnej. Ale wiadomo, jeszcze są takie jak; 

- slap

- slay

- freeze

i wiele innych

@ NeQ. - tak, tak właśnie xDDD.

Jeśli ktoś wie, grałem tutaj pod nickiem ' ehe ' - był on zrobiony dla śmiechu, ale na takim nicku zostałem przyjęty na admina. 

Co do moich wyzwisk, tak, jest to szczerze mówiąc szczeniackie zachowanie, ale nie mam czasami sił, gdy widzę takie, a nie inne zachowanie ( W tamtych przypadkach strasznie irytujące )

Ja sam, jeśli chodzi o moją osobę, jestem wybuchowy, ale gdy już z kimś się wyzywam, jest to przeważnie 4fun; zapraszam swoją drogą na Discorda, tam możemy porozmawiać.

Olewam stanowisko? Czy Ty wiesz, co to olewanie? Gdybym olewał, to bym nawet tego podania nie napisał, kumpel.

Co do pluginów, słuchaj, nie jestem ani żadnym skrypterem, ani nikim, cobym takie coś umiał. Szczerze, tutaj żaden admin pewnie nie był o to pytany, ale no - musisz zrobić na zlość i faktycznie mi takie coś tutaj napisać xD.

uNRJd1f.png

Ty, to lepiej się nie wypowiadaj, bo Twoje niedopatrzenia są zabawne.

Arogant? ;o Widzisz, bym odnosił się tutaj z nonszalancją? Czy tylko wnioskujesz to tym, że napisałem w podaniu 'ehe'? Nie rozumieem? 

Bo teraz jak sobie to czytam, to mnie łapie cringe - prucie się, że ktoś w podaniu napisał 'ehe', prócz; Tak, jasne, jasna sprawa etc, etc. Nadal zabawne, aczkolwiek jetem ciekaw co z tego będzie.

• Haha 3
  • Sponsor
Opublikowano

- Możesz powiedzieć co znaczy "ehe"?

- Gdzie SID?

- Jesteś pewien, że taki kozak jesteś z SM? Można sprawdzić.

- Podanie jako całość nie przekonuje.

Jestem na nie.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

-Za dużo tych "ehe" też nie wiem co one znaczą 

-Gdzie GT? 

-Twoje podanie mnie nie przekonuję ponieważ jak piszesz te "ehe" mogę stwierdzić że Jesteś dość pyskaty oraz ignorancki  

Na NIE 

Edytowane przez TUPTUŚ
  • Lubię to! 4
Opublikowano
12 minut temu, TUPTUŚ napisał:

nie nie przekonuję ponieważ jak piszesz te "ehe" mogę stwierdzić że Jesteś dość pyskaty oraz ignorancki  

Określiłeś to pięknie.

- Nie przejawiasz kultury na forum, przeklinasz. Widać to w odwołaniach, Twoich skargach.  Chcesz pilnować porządku na serwerze?

- Tego "ehe" to możesz sobie używać w rozmowie z kolegami, ale nie w podaniu. Totalne zignorowanie stanowiska.

- Nie podałeś SID. Sami mamy to znaleźć?

- Znajomość SourceMod'a? Kozak. Pewnie wyłożysz się na zapytaniu o podstawowe biblioteki do pluginów.

- Olewasz stanowisko, nie jesteś kulturalny. Uważasz się za pana, któremu wszystko wolno.

- Do stanowiska administratora to Ty jeszcze nie dojrzałeś. Mam wrażenie, że próbujesz pokazać, kim Ty tutaj jesteś.

Kategoryczne nie.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano
18 minut temu, NeQ. napisał:

Określiłeś to pięknie.

- Nie przejawiasz kultury na forum, przeklinasz. Widać to w odwołaniach, Twoich skargach.  Chcesz pilnować porządku na serwerze?

- Tego "ehe" to możesz sobie używać w rozmowie z kolegami, ale nie w podaniu. Totalne zignorowanie stanowiska.

- Nie podałeś SID. Sami mamy to znaleźć?

- Znajomość SourceMod'a? Kozak. Pewnie wyłożysz się na zapytaniu o podstawowe biblioteki do pluginów.

- Olewasz stanowisko, nie jesteś kulturalny. Uważasz się za pana, któremu wszystko wolno.

- Do stanowiska administratora to Ty jeszcze nie dojrzałeś. Mam wrażenie, że próbujesz pokazać, kim Ty tutaj jesteś.

Kategoryczne nie.

@ NeQ. Nic dodać, nic ująć. 

38 minut temu, syobkcaj- napisał:

Od sporego czasu przeważnie na serwerze panuje chaos, chaos, który naprawdę przeszkadza jak i utrudnia nam - tym bardziej rozgarniętym ludziom - grę.

Jak to możliwe, że na serwerze panuje chaos skoro on jeszcze nie wystartował? 🤔

Jeżeli naprawdę zależy Ci na tym stanowisku, przekonaj do siebie graczy, daj się poznać z dobrej strony. Zanim następnym razem będziesz ubiegał się o owo stanowisko, sprawdź, czy w podaniu zawarłeś wszystko, co potrzebne. 

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.