Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z gry: Dasyl

Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199007572712/
Coś o sobie: Jestem miłą wytrwałą osobą jak widać walczę dalej o swoje.Jest dużo adminów ale jednak niektórzy rzadko się pojawiają na serwerze.  Czasami jak admina nie ma to jest duży chaos na serwerze,a jak jest ten chaos to ja w tedy jestem często na serwerze. Jestem chętny do pomocy. I może w końcu dostanę tą szanse od ADMINISTRACJI SERWERA.Niestety nie mam mikrofonu ale chyba to nie jest duży problem.
 Znajomość AmxModMenu(1/10): 5,5/10
 Doświadczenie w adminowniu: Byłem adminem paru innych serwerach.

Link do Gamertracker (GT):https://www.gametracker.com/player/Dasyl/188.165.19.26:27286/
Składka  (TAK/NIE): tak
 Kontakt:forum,gg,steam

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Po co piszesz podanie skoro prawie nic nie grasz na zp?

Na nie

I tak ogółem to jest teraz 8 adminów z czego 6 gra regularnie wiec według mnie nie trzeba więcej

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na NIE.

- aktywność +/-

- wiek -

- dużo administracji -

- kultura +/-

"Chaos" jest nie na serwerze tylko w tym podaniu. Dużo błędów ortograficznych i stylistycznych.

Podanie powinno wyglądać schludnie i estetycznie!

Opublikowano

Ja jestem na tak.

Grałem dużo na serwerze i mimo tylu adminów przydałby się jeszcze jeden bo bardzo często nie było nikogo lub po prostu nie reagował i były dymy przez co nie dało się grać a uważam że to jest super serwer i adminów nigdy za wiele ;)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak.
Ogólnie sądzę że przyjecie kolejnego admina nie było by złym pomysłem ponieważ często się zdarza ze jest ponad 20/25 osób na serwerze i żadnego admina który by pilnował porządku. Fajnie by było jakby aktywność się poprawiła. Sam nie widzę problemu w daniu bo przecież każdemu ją trzeba dac

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Wiek +

Aktywność +/-

Dużo administracji +/- zawsze się przyda admin jak nie ma ich z porannych godzinach A dasyl gra I pilnuje 

Jestem na tak :) 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

- Brak mikrofonu

-/+ Wiek

- Konto pod podanie

Na NIE. 

Jak już kolega powyżej wspomniał "Chaos" to tylko w podaniu. Nie przekonujące jest "Coś o sobie".

Uważam też, że brak mikrofonu jest ogromnym minusem. Jak chcesz ogarniać ludzi na serwerze? Pisząc? Szanujmy się...

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Coz, moim zdaniem - za -

Na NIE

- Brak mikrofonu (chociaz slyszaelm kiedys w nocy cos gadales, ale moze lepeiej ze go nie uzywasz, bądź piszesz ze nie masz:P )

- Notoryczna i chamska wspolpraca z twoim "bratem" (zomiaczka z czlowieczkiem) w okresie ostatnich miesiecy. 

- Brak opanowania / szybko wybuchasz i zaczynasz pisac nie kulturalnie  i wyzywasz (przynajmniej w ostatnich miesiacach to zauwazyelm) 

- Wiek, raz masz 15 raz 16. No sam nw jak dla mnie to juz na minus jest ...

- Proszenie o pozytywne wypowiedzienie sie na temat Twojego podania. Jak dla mnie to jest najwiekszy - jest to bardzo slabe wedłog mnie.

• Lubię to! 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.