BeFFu Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 - Nick, na którym grasz : BeFFu- Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/BeFFu/145.239.20.86:27125/- Znajomość AMX (1/10) : 7- Ile masz lat : 18- Steam ID : STEAM_0:1:460398808 - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: W tygodniu myślę, że z 3/4 godzinki dziennie a na weekend to zależnie od tego czy jakieś plany są czy też ich nie ma- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Jedynie ban za txt był z tego co pamiętam- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiście- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Hmm... bywam często na serwerze gdy nie ma dostępnego admina i wtedy gracze na za dużo sobie troszeczkę pozwalają - a to nie robią celów a to się wyzywają. Nie ma ich kto wtedy ogarnąć, a dodatkowa para rąk do pomocy myślę, że by się przydała (szczególnie od osoby która wie co i jak :D). Miałem jakiś rok temu admina na tym właśnie serwerze, problemów ze mną nie było. Z powodu braku czasu spowodowanym natłokiem spraw prywatnych byłem zmuszony odstąpić posady administratora lecz postanowiłem wrócić. Jestem bezkonfliktowym graczem i chętnie pomagam innym jeżeli jest taka potrzeba. Z miłą chęcią dołożyłbym swoją cegiełke do rozwoju serwera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
logout Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Jestem na tak, często go widzę na serwerze. Kulturalny gracz, co wskazuje gt. Doświadczenie już posiada. Wiek jak najbardziej na plus, sam jestem zdania, że admin powinien mieć 18+ lat, nie tak jak w reg. 16+ ;) Pozdrawiam. @ IMeanWłaśnie szukałem przed wrzuceniem posta kto może się tutaj wypowiadać, co i jak.. ale nie znalazłem. Zmienione. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forze Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Na tak, -Sporo gra -kultura -i brakuje adminow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlantomaN Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 O jest i on xDDD Na tak +Wiek +Doświadczenie +składka +GT - BOT <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapiszonXD Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Na tak +GT +SKLADKA +WIEK +DOSWIADCZENIE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Head Admin Gosia ?! Posted February 7, 2020 Head Admin Share Posted February 7, 2020 Zgłoś się do mnie lub do @ Zawiszak?na pv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Head Admin Gosia ?! Posted February 7, 2020 Head Admin Share Posted February 7, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts