Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: wax

Nick admina banującego: dzieciak BuK

Data/Mapa:02-05-20 15:31 only mirage #3

SteamID: STEAM_0:1:531091775

Serwer (mod): only mirage                            

Opis sytuacji: Nwm za jaka sytuacje moze ze strzelilem widzac jego ciało przez ściane ze scouta

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strone Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, WaxQ napisał:

Nick admina banującego: dzieciak BuK

Dopowiedz coś jeszcze, a odwołanie leci do kosza.

@ _BuK_rozpisz demko w ciągu 24 godzin.

• Lubię to! 4
Opublikowano (edytowane)

A więc tak byłem na serwerze i grałem normalnie sobie jak zwykle. Dostałem informacje od innego admina Tuptusia że wax jest odpalony na 100%. Spytałem się go czy jest pewny na 100% powiedział że tak więc powiedziałem że mogę go zbanować i tuptus powiedział żebym banował. Taki jest mój argument. Za chwilę rozpiszę gdyż teraz nie mogę. Potrzebuję 20 minut

Nie ma za co

Edytowane przez _BuK_
Opublikowano (edytowane)

Razem Rozpatrzyliśmy z bukiem

1  od zabicia 23:19- Normalny Hedzik Jest Okey

2 23:42 -Lekki bunnyhop 

3. 23:58 - Gracz stoi w smoku po chwili krok po kroku idzie od razu pan Podejrzany zaczyna skanować w miejsce gdzie ma wychodzić a potem skanuje w smoku.

4. 24:50    Pan Podejrzany bunny hopuje  bym powiedział że to lekki skrypcik.

5. 28:26  Tak jak byś się spodziewał go (Lekko pchniesz ten celownik do jego głowy) chociaż latając jak głupi zabiłeś 10 sekund temu jednego z pałaców.

6. 31:00 Gracz w pałacyku sobie stoi latasz jak głupi po bs na cichu idziesz na pałace to zrozumiem ale w pewnym momencie twoja myszka zaczyna iść w stronę ściany tak jak by już go widzisz po wchodzeniu w pałace zabijasz go.

7. 31:40 zatrzymujesz się, siedzią gracze dwóch w pałacu gdy jeden skacze ale jeszcze go nie widzisz twój celownik wskakuje na niego od razu  31:50   masz smoka na rampę gracz przechodzi szybko na prawą stronę do wnęki a ty od razy gdy przechodzi chcesz mu strzelić w głowę ale za szybko ci uciekł  32:06    zszedłeś ze schodów i nie ruszasz się.

Koniec

Dodam jeszcze że jesteś bardzo toksyczny wyzywasz innych graczy ponad to twoje zachowanie jest karygodne Piszesz w poście odwołanie się od bana nick admina Dzieciak Buk? to są chyba jakieś żarty ... Jeżeli mam mówić w skrócie to Powiem tak Nie jesteś lepszy od innych Skakałeś po mapie jak głupi twoje fleshe smoki itd były złe,rzucane na oślep.Jeżeli Ub Team Od banuje Cie to to zrozumiem ale myślę że kara będzie Ciebie czekać za wyzywiska w stronę innych 

Dziękuje Pozdrawiam

Demko: http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20200205-145347-2129210496-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

Edytowane przez TUPTUŚ
  • Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, TUPTUŚ napisał:

Dobrze jestem toxyczny i nalezy mi się kara za toksycznść ale ja nie cheatuje . Hhahahah skrypty na bh lekki to mnie rozwaliło, że mam na scrollu skakanie to od razu scrypty 

Opublikowano

23:42 -b

24;00 +b niezłe full auto na wspomaganiu celowania 
24;50 -b Słabe bh na 9 skoków 4 nieudane 
27;35 +/-b Znasz jego położenie, nie wiem skąd
30;35 +/-b Dziwnie dajesz info, że przeciwnik moze jest na midzie, po czym nie sprawdzasz tego mida, olewasz kompletnie
31;02 +/-b Dość pewnie wychylasz na przeciwnika, praktycznie nie sprawdzasz żadnej miejscówki innej

Nie ma się co rozpisywać, Nie widać żebyś używał słuchawek, tak samo jak nie masz wh. Obstawiam glow na postacie + radar hack na którego nie zawsze patrzysz i czasem 100 % wiesz gdzie kto jest a czasem latasz jak bot. Wspomaganie celowania ponad wszelką wątpliwość . Czituj mordko gdzie indziej. Tutaj nie tolerujemy takich ludzi. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.