Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
syobkcaj-

skarga - alan

Recommended Posts

Twój nick:  darki
Nick gracza / admina na którego składasz skargę: alan, teraz ma jakąś tam gwiazdkę w nicku - ciul wie, nie mam jej.
Opis sytuacji:  No generalnie poczynania adminka są zabawne, bije WR'ki legalnie; bez skracania, bo jak dobrze wiemy, na nasz kochany serwerek została wprowadzona zasada, że możemy jedynie skrócić 4 pułapki. Na snowdreamie zrobiłem 10.5 - admin mi to usunął, tak było już wiele razy, no żenada. Bo ktoś, kto potrafi serio skakać - on jest w stanie zrobić taką WR. A to, że jakiś Alan, który sam mówi że gra tu 4fun usuwa te WR'ki, to najwyraźniej w świecie go coś boli ~~ xD ~~
SteamID osoby oskarżonej: nie mam
Czas i data zdarzenia: all day, all time
Dowód (demko/ss) No polecam spojrzeć na WRki, których już nie ma na niektórych mapkach xD

I nie, nie wyjeżdżajcie mi z tym, że / skoro potrafisz skakać, to zbijesz sobie jeszcze raz / - tutaj nie chodzi o to, a o sam fakt, nie?
WR to najlepszy czas na mapie, czas, który świadczy o graczu, że faktycznie on jest dobry i potrafi sobie radzić - bijąc owe WR'ki.

Niektóre WRki siadają raz na ruski rok, trzeba katować, katować, katować - aż w końcu zbijesz o te kilka setnych - to jest właśnie to.

edit; hej, kochana - gdzie ja go wyzwałem? Nie chcę go tutaj wyzywać, bo nie o to chodzi w tej skardze. 

heh, wiem, chcesz tutaj bronić koleżanki; aczkolwiek to pierw LadyAnna napisała  - nie wyzywaj, ale jak już widzisz - edytowała. ;)

Zachowuję po prostu kulturę, bo zaraz będzie wielce płacz; że takowej nie zachowuję - zdecydujcie się xD

Co do daty - co mam Ci sprecyzowaćxD? Wczoraj była WR, dziś już nie ma, no proste. Na castlerunie tak samo, była WR - już jej nie ma, to było może z tydzień temu, może mniej.

• Haha 2

Dokładnie, mi też usuwa wr, chociaż nie skracam. Jestem adminem i nawet jeśli jestem sam na serwerze to nie przystoi mi skracać. A pan Alan, usuwa każdą moją wrke, jeśli nie potrafi jej zbić. Ostatnio na mapie castlerun, Alan zrobił czas gorszy o 0.050 - Mając tyle samo skoków, usunął mi wrke mówiąc, że skracam.

• Like 1
  • I love 1

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.