syobkcaj- Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Twój nick: darki Nick gracza / admina na którego składasz skargę: alan, teraz ma jakąś tam gwiazdkę w nicku - ciul wie, nie mam jej. Opis sytuacji: No generalnie poczynania adminka są zabawne, bije WR'ki legalnie; bez skracania, bo jak dobrze wiemy, na nasz kochany serwerek została wprowadzona zasada, że możemy jedynie skrócić 4 pułapki. Na snowdreamie zrobiłem 10.5 - admin mi to usunął, tak było już wiele razy, no żenada. Bo ktoś, kto potrafi serio skakać - on jest w stanie zrobić taką WR. A to, że jakiś Alan, który sam mówi że gra tu 4fun usuwa te WR'ki, to najwyraźniej w świecie go coś boli ~~ xD ~~ SteamID osoby oskarżonej: nie mam Czas i data zdarzenia: all day, all time Dowód (demko/ss) No polecam spojrzeć na WRki, których już nie ma na niektórych mapkach xD I nie, nie wyjeżdżajcie mi z tym, że / skoro potrafisz skakać, to zbijesz sobie jeszcze raz / - tutaj nie chodzi o to, a o sam fakt, nie? WR to najlepszy czas na mapie, czas, który świadczy o graczu, że faktycznie on jest dobry i potrafi sobie radzić - bijąc owe WR'ki. Niektóre WRki siadają raz na ruski rok, trzeba katować, katować, katować - aż w końcu zbijesz o te kilka setnych - to jest właśnie to. edit; hej, kochana - gdzie ja go wyzwałem? Nie chcę go tutaj wyzywać, bo nie o to chodzi w tej skardze. heh, wiem, chcesz tutaj bronić koleżanki; aczkolwiek to pierw LadyAnna napisała - nie wyzywaj, ale jak już widzisz - edytowała. ;) Zachowuję po prostu kulturę, bo zaraz będzie wielce płacz; że takowej nie zachowuję - zdecydujcie się xD Co do daty - co mam Ci sprecyzowaćxD? Wczoraj była WR, dziś już nie ma, no proste. Na castlerunie tak samo, była WR - już jej nie ma, to było może z tydzień temu, może mniej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Investor Damianciu Posted February 4, 2020 Friend Investor Share Posted February 4, 2020 @ Alan wypowiedz się. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezek Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Dokładnie, mi też usuwa wr, chociaż nie skracam. Jestem adminem i nawet jeśli jestem sam na serwerze to nie przystoi mi skracać. A pan Alan, usuwa każdą moją wrke, jeśli nie potrafi jej zbić. Ostatnio na mapie castlerun, Alan zrobił czas gorszy o 0.050 - Mając tyle samo skoków, usunął mi wrke mówiąc, że skracam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DengForEnd Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Potwierdzam to co opisał darki gdy gram na serwerze raz jest wrka lepsza po czym wchodze 2/3 godziny później i jest o wiele słabsza i inny gracz ją ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImFoldii Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 +4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyAnna Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Brak odpowiedzi oskarżonego, przyjmuję 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyAnna Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Skarga została przyjęta Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts