Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: W8jt

Nick admina banującego: MICHUUU

Data/Mapa: 03.02.2020

SteamID: STEAM_1:1:531309702

Serwer (mod):  Only mirage #2                            

Opis sytuacji: Gram -> ban

Wycinek z konsoli: -

1. Demko

1:55 = peekujesz CT po czym enemy dostaje hita w głowie, gdy ty masz celownik przy ziemi /  Zwyczajny ruch myszą

4:25 = dziwny przeskok celownika / Nie za bardzo wiem o czym tu jest mowa. O strzałach do gościa w jungli (jak tak to normalne... ) czy strzały pod drewno (tez normalne, nie siadało to leciał scan)

6:20 = dlaczego tak głęboko peekujesz, czyżby tobie frag uciekł na prawo? / Bo zabił naszego i się cofnąłem ?

7:00 = kolejny nienaturalny przeskok / Jaki przeskok z awp ? Przeskakiwałem na drugą stronę (tym sposobem sprawdziłem czy jest schody) zobaczyłem connecta to wychyliłem i zabiłem.

13:25 = info że w connectorze? / Zabiłem shorta, to sobie skontrolowałem side a i connecta. Jeszcze Nequ napisał ze zachowanie celownika. Co z nim nie tak ?

24:49 = widziałeś go z takiej pozycji? / Tak, bo stojąc w tym miejscu widać skrawek ciała przeciwnika

26:53 = mówiąc kolokwialnie "olałeś" rampę wiedząc że jest ich dwóch (nawet tam nie sprawdziłeś, a byłeś solo) / To jakbym ,,olał" rampę to bym nawet tam nie szedł wiedząc, że jest dwóch... To jest zwykły serwer, nie gram o nic, nie gram ,,trajhajdując" bo jest to zabawa. Zginąłbym i co ?

28:35-29:10 = te strzały, dziwnie ci się celownik dokleja do ich głowy / Dziwnie się dokleja ? Hmm.. bo może celuje w ich głowy a nie się przykleja. Został tutaj tez zarzucony mi trigger tylko, że... Trigger działa na zasadzie, że wystarczy kawałek ciała przeciwnika i strzela od razu. A tutaj łatwo można zauważyć, ze pikowałem normalnie i po prostu strzelałem. Nie zaprzeczę czasami nawet z ,,prifajerem" ale to raczej normalne skoro wiedziałem, że dalej pikują.

30:10-30:36 = strzał, po czym celownik na głowie i powrót do punktu przed oddaniem strzału (prawdopodobnie "BACKTRACK") / Zacznijmy od tego, czy wiesz jak działa backtrack ? Działa on na zasadzie, że mogę zabić gracza gdy już sie schowam za czymś. Gdzieś tutaj się chowałem ? Nie. Każdym strzałem też trafiłem ? Nie. Więc o czym tu mowa ? Nie wiem..

31:13 = przeskok celownika / Zgodze się, na demku widać minimalny przeskok ale czego się można spodziewać ? To jest GOTV, demka nie oddają tego tak samo jak ja widzę to u siebie.

32:56 = przebłysk, że przeskoczył na prawo (nie widziałeś go) / Obejrzyj sobie w 1/4. Na samym początku byłem nastawiony wychylic na lewo (moje lewo) i gdy wychylałem było widać przeskakującego przeciwnika

35:33 = kolejny przeskok / Akurat tutaj nie widzę przeskoku, bo celownikiem ciągle jechałem. Normalnie strzeliłem

2. Demko

1:53 = infa nie było, że ktoś z connecta wychyla / Koleś zza paczek albo ten drugi zobaczył go jako pierwszy. Na radarze kropka czerwona się świeci to lecę.

2:14 = zamierzenie przez ścianie przeciwnika, nie widziałeś go (ani że tam był, ani że zeskoczył) / Nie wiem za bardzo o czym tu mowa.. Ale jeżeli już namierzam przez ścianę to zwykły zbieg okoliczności. Chyba każdemu się zdarza jechać po ścianie i w pewnym momencie ktoś się nadzieje..

7:32 = patrzysz connector i jungle, ale że na shorcie jest wcelowany to wycofujesz się i patrzysz connecta, zauważasz że AWP z shorta się wycofuje to zaczynasz wychylać / To dlaczego w tamtym momencie nie odwróciłem się  ? Skoro wracał do mnie. A później w 7:50 czy coś takiego wychylił tak, że mogłem go zabić. Celowo go nie zabiłem i przestałem patrzec shorta ? Wystarczyła 1sekunda i koleś dostał by głowę. Po prostu taimingi...

8:15 = no, nie powiesz mi, że przy tym obrocie go zauważyłeś / A jakiż to obrót był ? Tym fleshem dostałem tyle co nic. Chwile dosłownie ułamek po poszło info ,,connect".

23:35 = mierzenie przez ścianę / Za każdym prawie razem tak wychodzę. Dlaczego ? Przewaznie przebiegają pod drewno = łatwy frag. Ale... skoro juz namierzylem przez sciane, dlaczego wychyliłem jak idiota na palące ? Skoro Twoimi słowami, namierzam przez sciane to o awp tez pewnie wiedzialem ale mimo to wychyliłem. ..

27:19 = co widziałeś przez ścianę? / W normalny sposób chciałem spikowac kuchnię. Dlaczego ? Bo wcześniej było słychać typa.. Więc jasnym było, że jest albo ct albo kuchnia. Nic nadzwyczajnego...

33:50-34:00 = widzę, że nawet się pokusiłeś, aby w cheacie włączyć "FAST CROUCH" / Emm... Wiesz, ze to się buguje po jakimś tam czasie (po iluś kucnięciach). Ale gdy nacisniesz magiczny przycisk (KTÓRYM SIE PORUSZASZ) mozesz znowu wstawac/kucać. Polecam to sprawdzić samemu. Nagraj jak Ty tak robisz - efekt ? Będzie taki sam.

40:10 = objawienie? / Z mojej perspektywy, ja widziałem broń. Przeczytaj co o GOTV napisałem poniżej.

Reasumując... Weźcie pod uwagę, że demka z gotv nie oddają tego co naprawdę się działo. Tzn, nie pokazują wszystkiego. Częstą są zlagowane. Pewnie większość nawet nie wie lub nie odróżnia tego ale demka z GOTV zapisują się w +/- 30 tikach. Dokładniej coś około 34 tików. Tyle z mojej gry.

Ktoś mi tam napisał, że tą sprawą zajmie się opiekun ubt. Więc poczekam na efekty.

Opublikowano

1;55 +/- dziwne.
4;25 -
6;20 było słychać, że wychyla + strzały kogoś z rampy. -
7;00 +/- ale takiego strzału można się wyuczyć
13;25 |

<-> ładne skoki w tych dwóch akcjach.
13;30 |
24;49 +/-
26;45 piękne, musiałem tę akcję zobaczyć dwa razy +

26:53 było ich słychać, mógł uciekać po prostu na pałace
28;35-29;10 +celowanie po modelu na krześle/kranie, może przypadek, ale strzały takie +/-
30;15 +/- bardziej -
31;13 +
32;56 -, widział
35;33 ja wiem, nic wielkiego +/-

• Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.