ZupaRomana Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Witam, posiadam problem z serverem zombie mod. W trakcie gry mnie wyrzuciło , a nasepnie podczas próby połączenia się wyskakuje że posiadam bana , którego nie dostałem . Sprawdzałem na forum czy jakiego kolwiek dostałem ale nie ma żadnej informacji. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu Z góry dziękuję ZUPAROMANA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted February 3, 2020 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted February 3, 2020 Odwołania od banów możesz składać w tym dziale: https://katujemy.eu/forum/24-odwołanie-od-bana/ Zastosuj się uprzednio do wzoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Server Owner Karcok Posted February 3, 2020 Sponsor V.I.P Server Owner Share Posted February 3, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts