Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż problem tkwi w tym, że nie wiem za co bana dostałem z ss'ami . Napisałem żeby sprawdzić jednego gracza i zostałem zbanowany z ss'ami, okej niech będzie moge wstawić te ss, tylko problem tkwi w tym że ja ich nigdzie nie mam, a kupiłem odznake i vipa i wszystko mija . Co moge zrobić ? 

Podpowiedz : Mam cs setti v48, i nic nie zmieniałem w instalowaniu także standard po zainstalowaniu. 

Prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

W wyszukiwarce windows wpisz nazwę mapy na której zostały Ci zrobione ss'y, tam na 100% je będziesz miał.

Opublikowano

Witam. Ja mu dałem bana. Chciałbym o UB tego użytkownika,ponieważ się pomyliłem i nie tą osobę zbanowałem :)

Opublikowano

Witam. Ja mu dałem bana. Chciałbym o UB tego użytkownika,ponieważ się pomyliłem i nie tą osobę zbanowałem :)

Na przyszłość takie rzeczy zgłasza się od razu a nie na ostatnią chwilę zapamiętaj to

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Close

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.