Mulu Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 1. Nick z Serwera - Muluツ❤✈ 2. Imię - Łukasz 3. Wiek - W tym roku 17 4. Steam ID - STEAM_0:0:132020916 5. Czas spędzony na Serwerze - https://www.gametracker.com/player/Muluツ❤✈/147.135.199.68:27015/ 6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO - Miałem wielokrotnie administratora. Mam ogromne doświadczenie związane z grą, potrafię długo i starannie obserwować "Pana Podejrzanego" by skutecznie ocenić czy jest on "czysty", a w razie czego szybko zareagować komendą ;) 7. Znajomość obsługi admina (x/10): (8/10) 8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie - Aktualnie pracuję w domu i mógłbym pilnować stanu serwera, jak i na nim grać w dosyć nietypowych porach, gdzie nie ma żadnego administratora. Oczywiście w porach gdzie jest tłok na serwerze, także bym grał. Znajomość admina mam w małym paluszku, duże doświadczenie z grą, napisałem to w pkt. 6. Kilka słów o mnie? Lubię poznawać ludzi i uczyć się od nich, poznawać nowe rzeczy oraz próbować wszystkiego co się da, dalekie podróże w tropiki... Przymiotnik, który mnie opisuje? Spokój. Hobby? Motoryzacja, wędkarstwo, angielski, a z gier Clash Royale oraz CS:GO. 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: - 10h-20h w tygodniu 10. Posiadasz mikrofon?: TAK 11. Akceptacja Regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał! 12. Linki do poprzednich podań - Były jeszcze 2 lub 3 na Only Mirage, lecz nie mogę odnaleźć - było to z dwa/trzy lata temu. 13. Kontakt - Steam https://steamcommunity.com/id/Mulusik, Forum, Telegram: @MulusikPL, Twitter: @MulusikPL, Keybase: mulusikpl / mulugzg 14. Konto Prime - Tak 15. Blokada VAC - Nie, nigdy nie posiadałem blokady VAC'a Myślę, że to tyle! Na jakiekolwiek pytania odpowiem z prędkością światła ;d Pozdrawiam! @ cloud`cały czas staram się zgłaszać/pisać, jeśli jest cheat co do godzin to spokojnie tyle będę robił, pokażę to 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 3, 2020 Sponsor Share Posted February 3, 2020 + wiek + doświadczenie - GT w ostatnim miesiącu, to porażka, a piszesz, że możesz przegrać na serwerze od 10 do 20h tygodniowo, pokaż to. Jestem na nie ze względu na GT, które jest tragiczne. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted February 3, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 3, 2020 + "doświadczenie" + podanie +/- wiek, ale nie biorę tego pod uwagę. Sam jestem w twoim wieku i pełnię funkcję admina już pół roku, chociaż wciąż to nie jest do końca spełnione wymaganie. - GT... Ja nie wiem czemu składasz podanie na serwer, na którym grałeś 2 dni w ostatnim czasie i przez te 2 dni wbiłeś ledwo 2h, a w twojej wypowiedzi twierdzisz, że możesz spędzić na serwerze nawet 10-20h tygodniowo.. chciałbym to zobaczyć. Przykro mi, ale jak dla mnie GT cię całkowicie skreśla. Mimo tego, że bardzo chciałbym zobaczyć jak sobie radzisz to wciąż jestem na nie. Postaraj się może, co? Jak dla mnie podanie po latach nie wystarczy. Pokaż, że zasługujesz na stanowisko admina OM #1, staraj się czasem odzywać na serwerze, zgłaszać coś na u@ i wbij dobre godziny, wtedy będę na tak. Mimo wszystko życzę powodzenia, może się uda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts