Z3nek Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 1. Nick z serwera: fenix Katujemy.eu2. Imię: Kmil3. Wiek: 164. Steam ID: fenix8825. Posiadasz mutacje: Tak6. Czas spędzony na serwerze ( LINK GT ): :https://www.gametracker.com/player/?fenix%20Katujemy.eu/145.239.19.205:27015/7. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Tak8. Znajomość obsługi admina ( 0/10 ): 69. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedź 4 zdania o sobie: Myśle że sprawdzę się w roli administratora często bywam na serwerze i teraz coś o mnie gram w piłke nożną.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5 godzin w tygodniu11. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] tak12. Kontakt: [Steam, forum] facebook13. Akceptacja regulaminu admina/serwera: tak13. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] tak14. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ] nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Sym3trycznY. Posted February 2, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 2, 2020 Kolego, przystopuj z tymi podaniami od czwartku złożyłeś 4 podania. +gt ±wiek +sm Wydaje mi się że jesteś lekko nie ogarnięty, ale jestem za. P.S. @ olafek9977używaj opcji edycji :D (Nie wypowiadaj się we własnych podaniach, jeżeli jest już taka potrzeba użyj opcji edytowania tematu i pod wzorem oznacz osobę, które masz coś do przekazania. Osoby oznaczamy w następujący sposób; @nick) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z3nek Posted February 2, 2020 Author Share Posted February 2, 2020 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted February 4, 2020 Owner Share Posted February 4, 2020 Jedno podanie zostało odrzucone i nie odczekałeś nawet 7 dni, bądź trochę cierpliwy. Spędź z nami więcej czasu i wtedy napisz ponownie podanie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted February 4, 2020 Owner Share Posted February 4, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts