Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ludziska mam dwa pytanka :)

Kto z was pali papierosy ??

Kto rzucił i co mu w tym pomogło ??

Mogę się pochwalić że dziś mija tydzień jak NIE pale i zaczyna mnie już ściskać bo paliłem 13/14 lat ;/

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja paliłem Majster 8 lat, od 5 miesięcy nie zapaliłem ani jednego papierosa. Stosowałem Desmoxan i po dosłownie paru dniach, rzuciłem palenie. 

Opublikowano

No rzuciłem z dnia na dzień :D

Wstałem rano i powiedziałem sobie od dziś nie pale i już tydzień zleciał bez papierosa :D 

Opublikowano

Ja palę 8 lat i najdłuzej nie paliłem 3 miesiące i pwoiem ci szczerze ze najlepsza metoda to silna wola i zajęcie się czymś. Co do elektryka nie polecam bo jest jeszcze bardziej szkodliwy ! 

• Właściciel
Opublikowano

Pale stale lm'y niebieskie, ustaliłem sobie, że rzucę na wakacje tzn. kobita mnie do tego zmusza, zobaczymy  :P

Jeżeli chodzi o rzucenie, ponoć ten desmoxan dobry jest naprawdę 

Opublikowano

E-papieros i tak Ci nic nie pomoże, moj brat 5 lat palil, teraz 3 lata pali e papierosa, efektow nie widze, (sorry za wyrazenie) wyjeb w pizdu fajki :D

Opublikowano

Pale 7 lat i będę palił dalej Nie na widzę tego ale nic mi nie pomaga żadne Desmoxany e papierosy i inne cuda 

Przyłączam się do tematu :D  HELP ME 

Opublikowano

O desmoxanie słyszałam, podobno najlepszy :) słyszałam o jakiś cukiereczkach, nie pamiętam dokładnie ale wątpie żeby to pomogło, to tylko po to żeby zająć czymś usta :D 

Co do palenia: NIE PALĘ  i dobrze mi z tym :D

Opublikowano

Powiem wam tak, pale długo

A co do palenia - bez silnej woli i szczerej chęci rzucenia palenia nie pomoże żaden nawet desmoxan.

Moi rodzice palili ale z powodów pieniężnych - kiedyś - z dnia na dzień przestali :)

Ja starałem się i hmm nie rzuciłem ale dalej zacznę trochę z powodu finansów :) bez żadnych tabletek itp. Dam znać jak ponad miesiąc mi się uda :)

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

I masz rację a od elektryka zwykle papierosy są mniej szkodliwe :) ale jak już rzucać to całkiem :) papierosy od tego roku znów 50gr do góry :)

Wysyłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk 2

Katuje na cod 301 !^_^!

Opublikowano

Radioactive, co do elektryka to nie masz się co chwalić za 60 zł, ja mam e-faje mechaniczną za 300 zł dymi lepiej niż z komina xd

Opublikowano

Haaha Miss od e-papierosa nie czuć nic, chyba że paliłaś olejek bananowy to czuć trochę z ust bananami xD

Opublikowano

ja pale od... hmm juz nawet nie pamiętam od kiedy raz mu się udało przestać palić na miesiąc ale to z dlatego ze zastąpiłem szlugi czymś bardziej zdrowym ale w pl za to bardzo władze ścigają i niestety niema dobrej jakości sosu. według mnie liczy się tylko silna wola bez niej nic nie pomoże

Opublikowano

Ja kiedyś paliłem. Mówiłem, że mogę zapalić albo nie jak chce. Potem zmieniło się w nałóg. Rzuciłem dla samego siebie a przede wszystkim z powodu dziewczyny. Gdyby nie ona pali bym do dziś. Może zapale od czasu do czasu ale dopiero jak nie będę mógł się powstrzymać. Może wyda się to dziwne, wręcz chore, że palę od 11 roku życia. Dziś mam 17 i udało mi się w sporej części rzucić. ;)

Opublikowano

Wiesz, udało mi sie kiedyś rzucić palenie na 6 miesięcy i raz na imprezie przez głupotę wziołem 2/3 buchy od kolegi i zaczołem na nowo.. ;/\

Dlatego moja rada jak rzucasz to żuć dosłownie.  

Opublikowano

U mnie już strzelił 5 miesiąc i lecimy dalej bez wyłamki Majster :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.