Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: alsa

Nick admina banującego: Damianciu

Data/Mapa: 02.02.2020/cbble

SteamID: STEAM_1:1:38059974

Serwer (mod):  5maps                             

Opis sytuacji: lamiłam sobie, po czym dostałam bana za "triggera" xD 

Wycinek z konsoli: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:38059974&advType=steamid&Submit
Dla Ciebie, Damianciu, to i godziny na steam mogę udostępnić  ;)

• Lubię to! 1
  • Haha 4
  • Inwestor
Opublikowano

Oglądało Cię żeby nie skłamać, 4 adminów.

http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20200202-005147-1871086940-de_cbble-___________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip

9:20
10:50 - Wyjście z serwera
11:43 - Powrót
13:25
15:00
18:01 - Kolejne wyjście z serwera
21:08 - Powrót
24:20

26:30 - 27:00 ->  Rozmowa @ Henbleidd , @ Lame ek /    @ NeQ. - Info z ts'a. tak samo jak było z MTD i chinese man

Chcę zaznaczyć również że nie grasz jakoś specjalnie ja każdego grę śledzę i wiem jak kto gra, na cachu 30 + więcej fragów co Ci się nie zdarza praktycznie nigdy.

Tam gdzie jest Lam3k w przeciwnej drużynie ty idziesz na specta i czekasz na wolne miejsce aby iść do innego teamu.

Albo wh bądź info z ts'a.

http://w21.gotv.pro/srv41981/auto0-20200202-000138-224623851-de_cache-___________Katujemy.eu_____5_MAPS______ws__gloves__knife_____128TR.dem.zip

Mapa cache.
3:13
Mapa cache poprzednia od cobbleston'a 
Siedzisz perfidnie na spekcie a Lam3k ma info 

I jest więcej takich akcji nie tylko ta.

*Podpowiadanie sobie na TS3, Skype, Discord itp. – Ban 1 dzień  Ban permanentny.

• Donator
Opublikowano
20 minut temu, Damianciu napisał:

Tam gdzie jest Lam3k w przeciwnej drużynie ty idziesz na specta i czekasz na wolne miejsce aby iść do innego teamu.

Siedzisz perfidnie na spekcie a Lam3k ma info 

@ Damianciu Już jak wspomniałeś o mnie to pozwól że się wtrącę. To że siedzimy na ts to nie znaczy że dajemy sobie info. Bo nie po to wchodzimy na ts by dawać sobie info na serwerach publicznych.. I z tego co mi wiadome to na spect już jak wyczekuje to wyczekuje tylko po to by dołączyć do tego samego teamu :)

Opublikowano

Po pierwsze, co ma wychodzenie z serwera do triggera? Wychodziłam, bo wkurzałam się ze względu na to, że nie lubię tej mapy  ;) Zbanowałeś za triggera a piszesz o infie z tsa? Sprawdzanie podstawowych miejscówek to od razu info z tsa? Bez urazy, ale popłakałeś się, bo zabiłam Cię kilka razy? Był reset ranku to starałam się postrzelać coś, żeby wbić topkę. Na tsie siedzę, to fakt, ale nikt sobie infa nie podaje, bo znamy się x lat, adminowaliśmy na innej sieci i po prostu razem plotkujemy i drinkujemy. A co do czekania na spect, zazwyczaj wchodzę tam, jak po prostu IDĘ SIKU albo wziąć szybki prysznic ;) Zawsze staram się iść do tego samego teamu, co znajomi, więc nie gadaj mi, że specjalnie idę do przeciwnej drużyny. Gram 13 lat w tę grę i miałam różne bany, ale nigdy -bez urazy- za taką głupotę. Totalnie nic nie strzelałam na cbble i ban za triggera? Serio? Nie wiem ile lat w to grasz ani ile lat adminujesz, ale troszkę śmieszne jest to, że teraz doszukujesz się kij wie czego ;) Ban był za triggera, więc proszę rozpatrzeć tę prośbę po tym względem. Jak chcesz doszukiwać się infa z tsa, proszę bardzo, ale to już chyba inny temat ;) Od razu mówię, że nic nie znajdziesz. 

Opublikowano

Zastanawia mnie, do czego przydadzą mi się minuty, kiedy podejrzana wchodzi oraz wychodzi z serwera.

Po rozpisanych 4 akcjach, które z dowodami mają tyle wspólnego co nic, nie widzę żadnego infa z ts'a.

Nie wiem też, co ma wspólnego TriggerBot do podania sobie infa z ts'a, to są dwie różne sprawy.

Wracaj do gry.

• Lubię to! 3
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.