ezek Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Nick: howlie Imię: Janek Wiek: 15 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/howlie/145.239.16.101:27015/Doświadczenie w byciu adminem: Średnie Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 7 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kilka godzin, zależy od dnia Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Posiadam mikrofon oraz jestem w trakcie Kontakt (platforma): Steam, Discord, TS3 Steam ID: STEAM_1:0:20175532 Dlaczego Ty?: Ponieważ coraz rzadziej widzę adminów na tym serwerze, a jak już są, to na nic praktycznie nie reagują. Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: TAK Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: TAK Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 - wiek +/- GT - mutacja Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syobkcaj- Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Jestem na tak, boże, on jest super. Ma mutacje. Ogarnia lepiej niż połowa tych adminów. W porządku, da się z nim porozmawiać. Potrafi skakać lepiej, niż inni ludzie na serwerze. No generalnie kurwa mój człowiek, pozdro CHRYSTE, ZAPOMNIAŁBYM... - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyAnna Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 przekonuje mnie GT, przyjmuję na okres próbny 7 dni, będę Cię obserwować Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyAnna Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts