Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: FAPSEN 

Nick admina banującego: MEOW

Data/Mapa: 01.02.2020 Mirage #2

SteamID: STEAM_0:1:508040550

Serwer (mod): Mirage #2                          

Opis sytuacji: Sam nawet nie wiem za co dostałem bana zapytałem się znajomego za co powiedział że ogólnie cheaty więc się zdziwiłem , ponieważ jestem stałym bywalcem na tym serwerze każdy prawie mnie na nim zna i większość wie jaki mam stosunek do cheatowania (nie popieram) nigdy bym tego syfu nie pobrał na swój komputer bo to by tylko go zaśmieciło a co do tego za co dostałem tego bana to wciąż nie wiem. Grałem sobie Grałem byłem pod drewienkiem tym do scanowania na B i po czym dostałem kicka i od razu wiadomość z tym że dostałem bana na owym serwerze 

Wycinek z konsoli: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

• Haha 2
Opublikowano

Do 24h rozpiska pojawi się na forum

----->   Link do demka   <-----

1:39 - nie widziałeś, że wróg zeskoczył a już przeskoczyłeś tam celownikiem i odpuściłeś pałac
3:00 - zastanawia mnie co to za sprawdzenie ? Wygląda to jakbyś patrzył na model w underze
3:10 - Na pewniaka wylatujesz przez smoke i pewna pesteczka w głowę na pixel
3:20 - wlatujesz i pewny strzał z awp+ skan czyli na pixel i pewne wychylenie w kolejnego gościa którego ja osobiście nie słyszałem
4:35 - Lecisz na apsy B, potem umiejętnie pickujesz pozycję chodź sprawdziłeś ją 2 sekundy wcześniej wiedząc, że ktoś się tam znajduje. Po oczywistym kilu wchodzisz bardzo pewnie i ustawiasz się bez obawy, że ktoś znajduje się zaraz za ścianą jak w ostatniej rundzie.
5:50 - może przypadek ale celujesz centralnie w model w underze
6:58 - bardzo pewnie z deagle w głowę przez moło
8:16 - zatrzymałeś się i patrzyłeś w model za ścianą
wygląda to tak jakby Ci się zrobił lock na model przez ścianę
8:20 - celujesz sobie w ścianę i skanujesz, no dobra ok, niby normalne trafiasz raz z awp i potem z dgl. ok zabijasz . co nie zmienia faktu ze jesteś sam na site i nie interesuje Cię nic innego niż modele w apsach na b
9:05 - strzał bardzo szybki i dobrze wiedziałeś gdzie się wcelować biorąc pod uwagę, że model w 90% był w smoke
11:49 - sprawdzasz jak wygląda sytuacja na midzie ?
12:05 - to niezły refleks niezły, ja osobiście widziałem smoke a Ty zrobiłeś pewnego flicka w model, przypadek ? nie sądzę
12:36 - oglądałem ta akcję kilka razy i spokojne sobie czekałeś z celownikiem na tym samym poziomie. przy kilu widać, że zanim wyszedł model ty poleciałeś juz celownikiem własnie w model, nie mogłeś wiedzieć czy przebiega czy będzie pickował ale jednak wiedziałeś. Znów nie intresuje Cię żadna inna pozycja biorąc pod uwagę że na midzie nie ma żadnego Twojego gracza

13:00 - wbiegasz wcelowany w model do pałacu
14:15 - biegniesz pewnie lecz gdy zobaczyłeś model + palak cofnąłeś się i wcelowałeś w pozycję
14:25 - już pewnie wychylasz w model w kuchni, oczywiście pewny kill
14:50 - wychodzisz wcelowany w model
18:10 - wylatujesz prosto na mida bez obaw przy okazji lockujesz celownik na model który znajdował się za boxami na midzie
19:55 - lockujesz celownik na model za ścianą po zabiciu wroga na shorcie albo ja mam już coś ze wzrokiem

Podsumowując, Movment zerowy, potykasz się o ścianki, nie idzie Ci nic płynie, z granatami słabo. Info lepsze niż od pro graczy. Nie robisz powtarzalnych akcji, ale robisz je tam gdzie i kiedy musisz. Dla mnie jakiś konkretny legicik.. Konto praktycznie nowe bo jakieś 300h. Może to nic nie wnosi, aczkolwiek nasuwa się pytanie co stało się z poprzednim, bo na pewno nie grasz jak ktoś kto dopiero zaczyna i ma 300h 

Nie pozdrawiam

Meow.

:cat2:

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

ostatnie konto gdybyś był na bierząco zostało mi skradzione , ponieważ kupowałem kompa z morele.net i tam były wycieki danych z bazy i jednym z tych wycieków był mój email z hasłem a miałem taki sam email i hasło na poprzednim wciąż nie wiem co do movmentu jest słaby przez chwilowe lagi czy coś w tym stylu 

I jeszcze jedne raz napiszę to że nigdy bym nie pobrał cheatów dużo osób to potwierdzi serio zbyt polubiłem społeczność tego serwera żeby teraz odwalać  jakieś  akcje i pobierać  sobie wh czy aima który jest kompletnie zbędmy bo jestem dobrym graczem wiem rozumiem ciebie że czasem zobaczysz coś dziwnego u mnie podczas gdy ale nie tylko ty się dziwisz co ja robię bo sam czasem jestem zdziwiony ale no cóż to twoja decyzja a to że celownik przeskoczy mi przez ścianę na kogoś tłumaczę tym że mam mały obszar po którym poruszam się myszką oraz mam małego sensa w grze ( 1.45 i 400 DPI) nie wiem twoja sprawa serwer wie że jestem czysty ja też to wiem chore akcje które robię wiem są dziwne ale tak jak wcześniej powiedziałem czasem sam się dziwię tym co czasem strzelę a po 2 to jest jedna gierka tylko a gdybym miał aima to nawet na lagach bym sobie radził czego nie potrafię chociaż sam nie wiem jak to działa czy lagi przeszkadzają jak ktoś ma wh lub aima 

Jedyne co teraz mogę powiedzieć  to podziękować za niesłusznego bana i za przyjęcie mnie do tej wspaniałej rodziny jaką tworzyłem na tym serwerze dzięki <3

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Temat zamykam, bo widzę, że zebrali się znawcy od spraw CS: GO.

Czekasz na decyzję.

• Lubię to! 7
Opublikowano

1:39 b+ (infa nie było że przeciwnik zeskoczył na bombsite a tym bardziej ty go nie widziałeś więc reakcja dziwna)
3:00 b+/- (dziwna reakcja myszką ale mógł być przypadek)
3:10 b+ ( wiesz ze terroryści są w apsach a ty na pewniaka przez smoke wylatujesz. A strzal w sciane i głowa?)
4:49 b+ (mówisz na mikro że boxy ostatni infa żadnego o tym nie było)
5:50 b- (mógł być przypadek)
6:58 b- (tutaj go nawet nie zabił bo enemy się spalił w własnym molo)
8:16 b+/- (to wygląda jakbyś patrzył gdzie stoi przeciwnik za scianą)
11:49 b+/- (tak jak napisał @ Meow. sprawdzasz mida? Czy może przypadek i zwykły ruch myszką)
12:05 b+/- (widzisz go kątem oka bardzo szybko flick aczkolwiek smoke tam nie było już)
12:36 b- (enemy przebiegał wcześniej w pałacu więc był po prostu wcelowany normalna akcja)
13:00 b+/- (może zwykły przypadek ale to wygląda jakbyś wbiegał wcelowany w przeciwnika przez filar)
14:15 b+ (wchodzisz na pewniaka do kuchni ale widzisz że enemy rzuca molotova od razu się cofasz i patrzysz na okno)
14:25 b+ (wychodzisz na pewniaka przykucnięty w tym momencie kiedy przeciwnik był wcelowany w twoją pozycję)
14:50 b+/- (infa o ladderze nie było więc wchodząc do jungli od razu patrzysz właśnie tą pozycję)
18:10 b- (mógł być przypadek)
19:55 b+/- (słyszał że przeciwnik biegnie więc się wcelował)

Powiem tak akcje są dziwne często patrzysz się przez ściany lub masz "info od boga" jak dla mnie spalony

Żegnam

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.