Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:JOHNY
  2. Imię:Maciej
  3. Wiek:27
  4. Steam ID:STEAM_0:1:463494532
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/Johny/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:3 lata
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):[8/10]
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Mam 27 lat mieszkam w Poznaniu, Generalnie interesuję się w dużym stopniu e-sportem i piłką nozną, siedzę trochę w obróbce filmików. "dlaczego ja mam zsotać adminem?" spędzam sporo czasu w tygodniu na tym serwerze 3-4 godzin dziennie czasem więcej jak mam czas ,jestem solidny i trzymam się zasad ,znam sie na regulaminie serwera wiem co można robić czego nie mam zamiar tego przestrzegać i kontrolować graczy i utrzymać frajde z rozgrywki na serwerze.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4h dziennie.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:TAK 
  12. Linki do poprzednich podań:Nie składałem podań na tym forum ,jes to moje pierwsze.
  13. Kontakt:messenger,ts,steam
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ]TAK 
  15. Blokada VAC?: [ TAK / NIE ]NIE
Opublikowano
Cytat

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4h dziennie.

nie widzę tego:

Spoiler

fajengodzinen.PNG.51e42f4fcc8a2d247e7a86970cb0a853.PNG

- aktywność na serwerze,

- aktywność na forum,

- podanie, kupa błędów.

na nie.

• Zasłużony
Opublikowano

Kojarzę cię z serwera, grasz długo. Staż masz duży, nie sprawiasz problemów, ale póki co patrząc się na to GT po prostu nie mogę być na tak.

Nie wierzę, że wyrobisz się z tygodniową normą z 50 minutami/7dni, sory. Aktualnie jestem na nie, na forum też dopiero co się zarejestrowałeś. Pograj trochę, zacznij się udzielać na chacie głosowym i pokaż, że jesteś wart tego stanowiska. Podtrzymuję ww. zdanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.