Hasiorrrr Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Nick: ♫Hasior♫ UnLuCkY GuYImię:MichałWiek:19Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.170:27015/top_players/?query=Hasior - muszę dać takiego linka bo często nicki ostatnio zmieniałem Doświadczenie w adminowaniu: W Gta Samp byłem administratorem ponad miesiąc Znajomość sourcemoda [0/10]: 5 ale nadal się uczę Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak jak napisałem powyżej Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę ze 2/3 h dziennie, a czasami nawet więcej Dlaczego Ty?:A dlaczego nie ? Często spotykam się z nieciekawymi graczami na serwerze więc chciałbym jakoś pomóc aby dla innych graczy na serwerze grało się lepiej/przyjemniej.Nawet nie będąc adminem na chwile obecną staram się zawsze pomóc jeśli mogę. Mam sporo czasu w tygodniu jak i w weekendy więc fajnie by było znaleźć sobie zajęcie. Posiadasz mikrofon?:takKontakt: Steam SID: STEAM_1:0:144358659 Posiadasz konto Prime?: TakAkceptujesz regulamin admina?: TakAkceptujesz regulamin serwera?: Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 31, 2020 Wybacz, ale na nie. - GT i staż na serwerze, - konto na forum pod podanie, - mamy obecnie lekkie przeludnienie w administracji, - wiek. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted January 31, 2020 Sponsor Share Posted January 31, 2020 - konto pod podanie - przeludnienie w administracji + wiek Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donor Fannoth Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Share Posted January 31, 2020 - doświadczenie, - SM, - konto pod podanie, - zbyt częsta zmiana nicku, - za dużo adminów. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friend Junior Posted January 31, 2020 Donor Friend Share Posted January 31, 2020 będę na nie -GT to zmiana nicku co chwile nie wygląda ładnie -doświadczenie SAMP to nie cs:go -sm -aktywność na forum (konto pod podanie) +wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted February 1, 2020 V.I.P Share Posted February 1, 2020 Nadrób GT, aktywność na forum i udzielaj się na serwerze. Spróbuj ponownie za 7 dni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted February 1, 2020 V.I.P Share Posted February 1, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Administrator MLK. Posted October 13 Donor Vice Administrator Share Posted October 13 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts