Sponsor CHerbatniK Posted January 31, 2020 Sponsor Share Posted January 31, 2020 Imię: Mateusz Wiek: 20, w czerwcu 21 Nick z ts3: CHerbatniK Coś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się): Mam na imię Mateusz, mam 20, a rocznikowo 21 lat. Mieszkam w okolicach Rzeszowa na Podkarpaciu. Jestem raczej spokojnym człowiekiem, umiejącym opanować napięta atmosferę, ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, a nawet, gdy się już to zrobi, to wolę się ugryźć w język i nie mówić wszystkiego publiczne, nie oszukujemy się, każdy ma wady, nie ma ludzi idealnych, a jako, iż siedzę na ts praktycznie zawsze, gdy siedzę w domu, to stwierdziłem, że mogę pomóc, do tego dochodzi jakieś tam doświadczenie i tak oto powstaje moje podanie. Jaki czas możesz poświęcić dla naszego serwera: Po kilka godzin dziennie, pracuje 8h, a reszta dnia, bądź nocy, jeśli siedzę w domu, to spędzam aktywny na TS. Doświadczenie: Byłem niedawno współwłaścicielem pewnego TS, który już nie istnieje, do tego wielokrotnie na innych forach byłem adminem TS. Składka [tak/nie]: Jak najbardziej Wymagania: - Wiek minimum 16 lat + - Kultura osobista i świadomość ponoszenia konsekwencji z własnych czynów + - Sumienność w wykonywanych obowiązkach + - Wysoka aktywność na ww. komunikatorze głosowy + - Chociaż minimalna styczność z uprawnieniami admina ts3 + - Obiektywność i rozwagę + - Składka 11zl miesięcznie SMS/9zl przelew/paypal/psc + - Znajomość regulaminu ts3 oraz taryfikatora banów + 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlantomaN Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Na tak +Składka +Wiek +Podanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyriusz Black Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 na tak: +wiek +doświadczenie +przekonał mnie opisem +składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 31, 2020 + składka + podanie + aktywność + spełniasz raczej wszystkie wymagania. Do jednego bym polemizował, ale to jest już nasza prywatna sprawa Na tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 31, 2020 Tak. - wiek, - podanie, - aktywność na ts'ie, - składka. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Awika. Posted January 31, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted January 31, 2020 Ja również jestem na tak: + wiek + doświadczenie + aktywność + składka + chęć pomocy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapiszonXD Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 na tak: +wiek +aktywnosc +doswiadczenie +skladka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcCo Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ja jestem na tak: + wiek + doświadczenie + aktywność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaktus Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 TAK: + wiek +doświadczenie +aktywność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoberYouTube Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Na tak + WIEK + Aktywność + doświadczenie + staż Powodzenia ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Podanie zostało przyjęte Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts