Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:gonz1uu

Nick admina karającego:Meow

Data/Mapa:2020 01 30/Cache

SteamID: 0:0:526295003

Serwer (mod):Retake Pistols                               

Opis sytuacji:Ban za aimlock

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Witam,chciałbym sie odwołac do bana ktorego dostałem od własciciela Meow powodem był Aimlock , chciałbym dodac jeszcze ze gram na serwerze około 2 miesięcy zaden admin nie banował mnie na serwerze tym bardziej za iamlock,kupiłem również vipa na 2 miesięce wbiłem top1 w topce posiadam global elite w rangach serwerowych. Meow bywał ze mna na serwerach w różnych momentach lecz tylko dzisaj stwierdził ze czituje.

• Przykro mi 2
Opublikowano

Jako, że oglądałem demka serwera jak również sprawdzałem logi z ostatnich dwóch tygodni stwierdzam, że w szczególności Ty i dwójka twoich kolegów działa na niekorzyść serwera. Używanie programów osób trzecich jak również zachowanie jakie wprowadzaliście na serwerze. Dziwne aluzje co do właścicieli oraz administracji jak również do zwykłych graczy było karygodne. Liczne wyzwiska, krzyki i prowokacje... Serwery katujemy.eu to miejsce do spędzania czasu w miłej atmosferze... W związku z tym podziękujemy Tobie i dwójce twoich kolegów za grę na naszych serwerach.

Pozdrawiam 

Meow.

:cat2:

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.