Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: . . .

Nick admina banującego:Meow

Data/Mapa: 29.01.2020 arena 1 vs 1

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198970534324/

Serwer (mod): 

Opis sytuacji: W dniu 29.01.2020r. grałem sobie jak zawsze na serwerze areny 1vs1 czysto przyjemnie. Spora ilość administratorów wie ze dobrze gram i nie używam wspomagaczy lecz administrator Meow najwidoczniej dostał oczoląsu i stwierdził inaczej. Z nieznanych mi przyczyn dostałem blokade na serwer arena 1vs1 chodz mam 8 miejsce pod wględem spędzonego czasu na serwerze i oto nikt nigdy nie stwierdził ze mógłbym oszukiwać bo oszukiwanie na arenach 1 vs 1 jest poprostu idiotyzmem.  Mam 22lata i nie pozwole sobie zarzucić jakichkolwiek oszust zwiazanych z cheatowaniem na arenkach gdzie wchodze tyle i wyłącznie dla przyjemności.

W grze posiadam około 1400h 

Link: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:505134298&advType=steamid&Submit

• Haha 3
  • Wow 1
Opublikowano

Docinki i głupie teksty radzę zachować dla siebie. 

@ Meow.wiesz, co robić. 24 godziny. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Demko zostanie rozpisane w ciągu 24h. 

Ps. Starasz się oceniać mnie? Najpierw spójrz na Siebie. 

Masz 22 lata i ? 

W prośbie o ub nie interesuje nas ile masz lat albo ile masz godzin w cs. Konto masz pół roku

I prosiłbym Cię o wypełnienie prośby o Ub według wzoru. 

Data/mapa - nie podałeś mapy na której zostałeś zbanowany jak również nie podałeś godziny

Steam id - to nie link do Twojego steama a coś innego jak sama nazwa wskazuje, masz 1400 h więc Powinieneś to wiedzieć

Serwer ( mod ) - Nie jest wpisane nic 

I zniknął Ci " Wycinek z konsoli " 

Według regulaminu punkt 3 - "Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza."

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

10 godzin minęło, wzór nadal uzupełniony na odpierdziel lub ma nieuzupełnione pola.

Napisz następny temat zgodnie z regulaminem; wypełniając wszystkie pola.

• Lubię to! 2
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do kosza!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.