Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick: TRANSFUZJA
Imię: Alan
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/*
Doświadczenie w byciu adminem: Na wielu serwerach, byłem większą rangą, np. właściwie Adminem, jestem kulturalną osobą, lubię rozmawiać z ludźmi, często znajduje temat do właśnie takiej rozmowy, a także lubie spectatować graczy, i pomagać im, oraz sprawdzać graczy.
Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5,6h
Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Posiadam dobry mikrofon, mutacji niestety nie.
Kontakt (platforma): STEAM -
https://steamcommunity.com/id/transfuzja/
Steam ID: /transfuzja/

Dlaczego Ty?: Uważam, że powinienem się przydać jako Administrator, jestem osobą kulturalną, mimo swojego wieku. Nie wywyższam sie rangą, grając z graczmi. Strasznie jestem osobą gadatliwą i uwielbiam rozmawiać z ludźmi, i często znajduje ciekawe, bądź śmieszne (nie obraźliwe) tematy. Mimo swojego wieku, jestem ogarnięty, wiem co to jest bycie Adminem na serwerze, poznałem regulamin, i wszystkiego się przestrzegam, chciałbym spróbować, gdyż często jestem na tym serwerze, a jeśli już by się tak stało, że bym był ADMIN'em, to by się częste znajdywanie na serwerze, by się zmieniło na lepsze. I bym częściej wbijał z uśmiechniętą twarzą.

Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: Tak i nie, gdyż mam obydwa konta, jedno bez statusu, jedno ze statusem.
Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: Tak

https://imgur.com/pA10t

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pA10twH.png

Opublikowano

Nie minęło 7 dni od złożenia ostatniego, odrzuconego podania, poczekaj tydzień i spróbuj swoich sił po tym okresie.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 6 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.