Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Fine.

Nick admina banującego: rqkuuu

Data/Mapa: 01-27-20 00:01 / 145.239.16.82:27015 (Chyba only mirage #2)

SteamID: STEAM_0:1:530433762

Serwer (mod):  145.239.16.82:27015 (Chyba only mirage #2)                   

SourceBans: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:530433762&advType=steamid&Submit

Opis sytuacji: Ban z dupy, żadnych dowodów. Ew. jedynym dowodem jest konto F2P z 2lvl co nie powinno być żadnym dowodem...

Poprzedni temat: 

Nie zgadzam się z decyzją NeQ.

Wyjaśnienie:

Spoiler

14:43 Gościa na początku nie widziałem, ale jak każdy wie bądź też nie, gdy smoke się kończy można zobaczyć na radarze czy ktoś tam jest. Wiedziałem tylko mnie więcej gdzie strzelać. (Przykład: youtube.com/watch?v=DN2utigUfu4)

15:45 To jest tak zwany pre-aim(+ lag demka), więcej na ten temat w linku(youtu.be/hBgKpUV8pUo?t=503)

16:06 Nienaturalny??? Chciałem się wcelować w aparty na B, ale wyszedł gościu to strzeliłem zaraz do niego.

16:41 Jedna z moich standardowych pozycji na bs A. Nie pamiętam tylko dlaczego nie ruszałem myszką jak tam podchodziłem, ale pewnie piłem coś. Ktoś z terro dał smoke ja dorzuciłem swojego na rampę. Co do fullauto to takie 5/10 i nie wiem czemu mnie tam nie zabili xd

18:10 Dokładnie to widać, że moja reakcja była dopiero po zauważeniu przeciwnika(Polecam zwolnić do 1/4 widać to doskonale). Może chodziło Ci o umiejscowienie celownika? Raczej tam się zazwyczaj celuje jak się dojeżdża mida.

19:30 Czasami jak twoi teammate'ci mówią, że jest B to nie znaczy, że jest B. Paki nie widzieli, a ja nawet nie zauważyłem, że ktoś z naszych dojechał rampę. Właśnie ok 19:30 można usłyszeć flesha. Wybuchł on gdzie indziej, ale mi się zdawało, że właśnie poleciał z rampy/pałacu, dlatego też zostałem. Ew. widziałem, że nasz gość skrócił rampę, ale nikt nie sprawdził pałaców. Tego już nie jestem pewien bo po prostu nie pamiętam.

34:50 Typ głośny jak słoń na pałacu. Polecam ten sposób wchodzenia na boxa w 95% przypadków macie free killa i raczej nikt nie jest w stanie zareagować. Co do strzału to było zwykłe szybsze przeciągnięcie celownika na gościa z pałaców, tylko akurat przypadkiem kucnąłem . Inaczej już dawno gościu by zgninął.

Opublikowano

Ja tu nic nie widzę, pomijając rozpiskę admina i ogólne oglądanie dema, może ze 2-3 akcje są na + spośród ponad 30 to jest kropla w morzu.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.