Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Hejzik

Nick admina banującego: sebikooo

Data/Mapa: am_mirage

SteamID: STEAM_1:0:132495424

Serwer (mod):  1v1 arena                             

Opis sytuacji: Prosta akcja dostalem bana podczas gry.

Wycinek z konsoli: 

Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Sebik0oo</u></b><br />Powód: <b><u>hax</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>Sebik0oo</u></b><br />Powód: <b><u>hax</u></b>.

http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:132495424&advType=steamid&Submit

• Haha 3
Opublikowano

LINK DO DEMKA: http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200127-170352-426558656-am_himalaya_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

2:21 - Próba krycia się, podejrzany wie gdzie jest przeciwnik dlatego sprawda na pałe prawą stronę i przechodzi na stronę przeciwnika
2:23 - Podejrzany dziwnie wyczekuje przeciwnika (Nie widzial przeciwnika) 
3:00 - Wychyla na przeciwnika, nie sprawdzajac lewej strony tylko celownik podążał za przeciwnikiem
3:23 - Nie sprawdza prawej strony
3:25 - Wie gdzie jest przeciwnik (próba krycia się)
4:33 - Tutaj już brak dokładnego sprawdzenia prawej strony 
4:35 - Brak schodkowego sprawdania miejsówek, wychyla na przeciwnika
5:11 - Celownik na głowie przez sciane
5:52 - Tutaj już brak biegniecia na lewą stronę (Podejrzany biegnie na lewą strone gdy jest tam przeciwnik. Gdy nie ma, zostaje na prawej. Mozna to zauwazyc w kilku innych rundach)
6:18 - Gdy przeciwnika nie widzi po swojej stronie przez ścianę, przechodzi na prawą
6:20 - Nie widział przeciwnika lecz oddał strzał w stronę w którym przeciwnik się skrył
6:48 - Wie że przeciwnik zaraz mu wychyli to się dobrze pozycjonuje pod przeciwnika
7:35 - Widzial czarno na bialym ze przeciwnik strzelal do niego z lewej strony, lecz udal ze kompletnie nie wie gdzie jest (próba krycia się)
8:34 - Tutaj już dokładnie sprawdza lewą strone, bo w końcu tam był przeciwnik

Słuchaj, nie rozpisałem całego demka bo po prostu widać wszystko czarno na białym. W przypadku gdyby dowody byłby niewystarczające proszę napisać a 

rozpiszę następne demko. Akcje są nienaturalne.

Pozdrawiam, spokojnego wieczoru.

Edit: 

Demko http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200127-164459-1910033868-am_redline_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

18:05 - To ostatnia runda mapy [WISIENKA NA TORCIE] 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Prosze aby demko sprawdzili tez inni admini poniewaz ja nie czituje i dziwi mnie w ogole ze dostalem perma na serwie gdzie gram ponad 200 h. Pozdrawiam 

ps. wiem ze moja gra moze sie wydawac podejrzana ale po obejrzeniu kilku akcji nie zgodzic np ta w 5.50 przeciez normalnie slyszalem goscia scope i wiedzialem ze on tam jest. Obejrzyj te demo jeszcze raz albo piec bo ja nie czituje...

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

2;24 b+/- (Zatrzymałeś celownik na przeciwniku za ścianą)
3;00 b- (Słyszał)
3;23 b-
3;25 b- (Słyszał)
4;33 b-
4;35 b+/-
5;08 b+/- (Nie widziałeś go, a celownik na przeciwnika przez ścianę)

5:30 b+ (Strzał na zakręt, po strzale celownik ,,wędruje" na model gracza za ścianą na boxach, potem jeszcze chwilę patrzysz na niego przez ścianę i oddajesz niecelny strzał)
5;52 b- (Słychać scope)
6;18 b-
6;20 b+/-
6;48 b+/- (Zareagowałeś na przeciwnika, którego nie widziałeś)
7;35 b+/-
8;35 b- (Słyszał)
18;05 b+/-

W porozumieniu z @ clixxu.Twój ban zostaje.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.