Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Chcialbym sie zapytac  (glownie @ BlaDy* ) co Cie kierowalo tym zeby tak znerfic vipa? xD 

-1 runda brak granatow oraz defa

-4 runda (dopiero ) menu broni zwykle na 3 rudne juz byla

-Rewolwer w menu broni... Po co? Ktos z tym gra?

Brak mozliwosci dropienia VIP'a ze skrzynki jesli owy juz jest przypisany ( powinien sie dodawac do obecnego ) 

Moim zdaniem kupienie vip na serwerze powinno sie wiazac z jakimis udogodnieniami bo place za cos hajs i wspieram serwer ... 

Prosze o odp. Pozdr Dejv !

• Lubię to! 4
  • Head Admin
Opublikowano

Witam, 

@ Dejv Ogólnie zaktualizowałem VIP’a do najnowszej wersji. Zmieniłem tylko jedna rzecz. Na pistoletówce VIP’y nie dostają Kevlaru+Hełmu. Dopiero w pierwszej rundzie dostają. Czemu tak a nie inaczej? Dlatego, ze strasznie to irytowało zwykłych graczy. Więc zmieniłem to na czas testu. Chce zobaczyć jak teraz będzie wyglądać gra. 

Co do menu broni,  nic w tym kierunku nie zmieniałem. Przy aktualizacji VIP’a mogłem coś pominąć. Postaram się jak najszybciej to naprawić.

Pozdrawiam,

@ BlaDy*

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

@ BlaDy* ale kewlaru i helmu w pierwszej rundzie juz nie ma z rok na serwerze ( zostaly z vipa tylko nejdy i def ) ktore dzisiaj zabrales.  Jesli mowisz ze co do menu borni nic nie zmieniales to nwm... wczoraj menu broni pojawialo sie w 3 rundzie dzisiaj w 4 :)

• Lubię to! 2
  • Head Admin
Opublikowano

@ Dejv Granaty zostały zabrane na pistoletówce. Zapomniałem dodać defa. Jutro będzie dodany. A co do menu broni VIP, nic nie zmieniałem. Mogłem pominąć przy przepisywaniu configu. Postaram się dzisiaj to poprawić. 

Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Robię to wszystko dla Was. Z myślą o graczy. Serwer nie jest dla mnie lecz dla Was. 

Pozdrawiam,

@ BlaDy*

• Uwielbiam 5
Opublikowano

@ BlaDy* Ja to wszystko rozumiem ale czy nie lepiej zapytac zwyklych graczy jak i vip co moglo by poprawic "zabawe " na serwerze przed ich zmianami? :) 

Opublikowano
2 minuty temu, Dejv napisał:

@ BlaDy* Ja to wszystko rozumiem ale czy nie lepiej zapytac zwyklych graczy jak i vip co moglo by poprawic "zabawe " na serwerze przed ich zmianami? :) 

Usunięcie djumpa

Dziekuje za uwagę 

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, domen12331 napisał:

Usunięcie djumpa

Dziekuje za uwagę 

Usuniecie w końcu Domena z serwerowni.... (sory za spam)

• Haha 2
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.