Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Kiedys Pro teraz Dno -,- ;d

Nick admina banującego:power of shadow i think

Data/Mapa:13;40 dd2

IP/SteamID:STEAM_0 : 0 : 106724091

Serwer (mod):only dd2                         

Opis sytuacji: wbiłem na serwer powiedziałem ze jest admin który daje bany za nic i nagle chlop do mnie szczeka ze mam dostać bana.. po chwili widzę bana na tydzień i podpis ze mam nie płakac??? gdzie sie spłakałem koleżko ?? wytlumaczysz mi ?? czekam na twoja odpowiedz.. @ Zawiszak?Przepraszam cie ze masz robote przezemnie ale nie bedzie mnie jakis dzieciak banował za nic.. 

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 57 minut i 26 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Kiedyś Pro Teraz Dno - , - : d 
[AMXBans] Powod : ' idz juz placz , obrazac mozesz... ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 106724091 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.81.189 ' 
[AMXBans] =============================================== 

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ Natalia .@ DamianPS@ Gucio_spz Damus i obecni na serwerze mogą powiedzieć jak było, żaden problem :)

Chciałbyś być niewinny, a jesteś cwaniakiem, który udaje niewiniątko i czuje się bezkarnie. Prowokujesz notorycznie na voice, piszesz na adminowskim czacie a tu strugasz cnotkę. Nie dorosłeś do tego serwera dzieciaku i tyle. 
Od wczoraj zacząłeś się panoszyć, ale twój nick w grze mówi sam za siebie - "DNO".

Prowokowałeś od wczoraj,  wszyscy wiedzą, że jestem cierpliwy, ale Ty jako pierwszy przegiąłeś.
Screeny z dnia wczorajszego. Co Ty na to? 
- Jestem niewinny, prowokował mnie bla bla bla --> znamy te numery.

Ja wnoszę o to by decyzję podjęli właściciele serwera - @ Zawiszak? i  @ Gosia ?!

20200125232211_1.jpg

20200125232342_1.jpg

• Lubię to! 5
  • Haha 1
Opublikowano

Edit 1 Pisałem o tym z zawiszakiem na u@ więc nie masz tu nic do gadania co do tego .. po drugie to co robicie to jest przesada shoger ban na 2 tyg za nic ja ban na tydzien za nic dostaliscie range i teraz cwaniakujecie jakbyscie nie wiem kim byli wiec o czym my rozmawiamy dajecie bany osobom które wprowadzaja fajna atmosferke na serwerze i wszystko są codziennie na sieci nawet kupuja svipy zeby sieć sie trzymała... 

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.