Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
BinaR

[522]. Pytanie na dziś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Opublikowano

Szczerze, to nie inspiruje się nikim, ani niczym. Żyję tak, jak mam ochotę. Nie chcę być jak ktoś, chcę być jak nikt.

Opublikowano

nikim ani niczym się nie inspiruje wole pozostać sobą i żyć po swojemu 

Opublikowano

Nie inspiruje się nikim, raczej ja próbuję być inspiracją dla innych. Stanowczy, bezkonfliktowy i przede wszystkim

orginalny, zazwyczaj wszystko co robię to chcę to zrobić po mojemu. Maluje obraz, i kim się inspiruję? właśnie. Nikim się

nie inspiruję, bo obraz będzie miał takie detale jakie ja chce i ja sobie wymyślę, myślę że w tym wieku jest niedużo ludzi którzy są wyjątkami

jak ja i robią coś samemu. Wiele osób po prostu zobaczy na YT czy innych forach o pomocy jak daną rzecz wykonać.

Nie lubie chodzić na łatwiznę po prostu ;)

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Staram się otaczać ludźmi mądrzejszymi, starszymi, bardziej doświadczonymi i uczyć się od nich, wyciągać wnioski z ich przeżyć, żeby nie popełniać tych samych błędów. Staram się rozwijać i zawsze piąć w górę, dlatego inspiracją są dla mnie ludzie, którzy coś osiągają i nie boją się wyzwań, popychają do przodu innych i zarażają swoją pozytywną energią :default_happy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.