Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Sebik0oo
Imię: Sebastian
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Sebik0oo/145.239.237.170:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Myślę że moje doświadczenie w administrowaniu na serwerze jest spore
Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/6   
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Jak wspomniałem tydzień temu, byłem kilka razy już Adminem kilku serwerów lecz upadły z powodu braku aktywności graczy na serwerze.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Poświęcam dużo czasu na serwerze (3,5h średnio), są też dni w których się nie ma po prostu weny na granie.. jest to oczywiście i zrozumiałe moim zdaniem.
Dlaczego Ty?:  Dlatego że sprawia mi to mega przyjemność, uwielbiam taką role ponieważ wiem co robie i czego też oczekuję od graczy serwera. Słyszałem kilka rad już od ludzi abym złożył podanie                                                ponownie, najwidoczniej się do tego chyba nadaje. Pomagam graczom z wielką chęcią na serwerze, uważam też że brakuje tak aktywnej osoby jak ja, przede wszystkim w nocy.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: Steam, GG, Fb, 
SID: STEAM_0:1:481160696

Posiadasz konto Prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak!
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak!

• Lubię to! 1
Opublikowano

+ Wiek 

+Gt

+ Aktywność

+ Doświadczenie 

+ Bardzo sympatryczna i pomocna osoba.

Jestem na wielkie Tak.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jedna z niewielu osób na serwerze, którą bym poleciła na admina ;)
+ wiek

+ godzinki

+ doświadczenie

+ luźny, fajny kontakt z graczami

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Uważam że pasuje na administratora jak nikt inny posiada doświadczenie oraz trudno wyprowadzić go z równowagi i posiada kulturę osobistą.

Według mnie wielkie tak

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

+wiek,

+GT, ale jest ładne, bo masz ferie, skończą ci się i już tak fajnie nie będzie to wyglądać :)

-w "dlaczego ty" piszesz, że to dla ciebie przyjemność, nie ma tam nic, że byś wsparł serwer, a pisanie, że nie ma admina prawie nigdy, to niezłe kłamstwo, bo dziwne, że jest ich prawie 20, a nikogo nigdy na serwerze nie ma..

-niby masz doświadczenie, a sm napisałeś jakbyś ledwo wiedział, co się robi jako admin.

Na nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano
13 minut temu, Fannoth napisał:

+wiek,

+GT, ale jest ładne, bo masz ferie, skończą ci się i już tak fajnie nie będzie to wyglądać :)

-w "dlaczego ty" piszesz, że to dla ciebie przyjemność, nie ma tam nic, że byś wsparł serwer, a pisanie, że nie ma admina prawie nigdy, to niezłe kłamstwo, bo dziwne, że jest ich prawie 20, a nikogo nigdy na serwerze nie ma..

-niby masz doświadczenie, a sm napisałeś jakbyś ledwo wiedział, co się robi jako admin.

Na nie.

Popieram, utrzymuje na nie 

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jestem za daniem szansy.

Małe tak.

staż oraz aktywność na forum i serwerze,

wiek,

niby masz duże doświadczenie, ale SB średnio,

dlaczego ty nie najgorsze

Powodzenia!

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieprzyjete.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.