Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Shoger

Nick admina banującego: Web / Zawiszak

Data/Mapa: 22.01.2020 - 22:41:03 Only DD2

IP/SteamID: STEAM_0:0:503611863

Serwer (mod): Only DD2                   

Opis sytuacji: Bezpodstawny ban na okres 2 tygodni

Wycinek z konsoli: Wycinka brak, ban nadany kompletnie poza grą ;)

Choć nie ma to kompletnie znaczenia bo ban został nadany jak mniemam z kaprysu, gdy byłem poza grą.

Tak więc wczoraj otrzymałem blokadę na okres 2 tygodni za "Prowokacje oraz kulturę" więc naturalnie próbowałem dowiedzieć się gdzie wykazałem się tym "brakiem kultury" czy też prowokacjami. Pierwszą odpowiedzią jaką usłyszałem było to, że Zawiszak posiada logi z dnia "wczorajszego" to jest 21.01.2020 i że to przez to czeka mnie ban. Niestety, tego dnia wyjątkowo nie było mnie zupełnie na serwerze co widać choćby w gametrackerze i po przekazaniu tego Zawiszakowi temat z jego strony nagle ucichł i zmienił swoją wersję na "dostałeś bana za miłość do ojczyzny" Co usilnie powtarzał gdy próbowałem dowiedzieć się, co zrobiłem, aby na tego bana zasłużyć. ;) 

Tak więc pytam oficjalnie, po raz kolejny byś pokazał mi wraz z JAKIMIKOLWIEK dowodami jakieś akty mojej prowokacji czy też wielce braku kultury wobec graczy jak mniemam, którzy poczuli się tym urażeni. Bo chyba jako gracz który spędził tu tyle miesięcy i godzin mam do tego prawo? Bo przecież to nie tak, że powód jest wymyślony prawda?

Pozdrawiam :default_happy:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Banicja zostaje nwm po co piszesz jakieś śmieszne odwołania tym bardzo  się tylko pogrążasz twoje prowokacje i zachowywanie się na serwerze to tak jak byś  z menelami wino dziabał pod mostem ja trzymam swoje zachowanie takie jakie powinno być odpowiednie na serwerze a nie jak ....   Akurat ferie masz to ci się przyda ochłoda od cs,a 

Temat można Zamknąć z brakiem UB

• Lubię to! 3
  • Haha 5
Opublikowano (edytowane)

Słucham? Czekam na moją odpowiedź.

Edit.1 Błagałem = pejterek wyjaśnił Ci, że nic nie zrobiłem i musiałeś go zdjąć bo był równie bezpodstawny jak ten teraz.

Tematu Twojej kultury nie będę poruszał bo to nie temat na to.

Edytowane przez Shoger
  • Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.