Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja polega na tym, aby gdy nie ma wystarczającej liczby CT'ków żeby odblokować drugi bombside, to aby nie był cały czas odblokowany jeden side, tylko żeby był też i ten drugi. Nie chodzi mi o dwa side'y na raz, tylko żeby się zmieniały, załóżmy co 3 rundy, albo do czasu kiedy CT wygra rundę - do ustalenia. I żeby to było widoczne gdzieś na środku ekranu, np. "TERAZ GRAMY BOMBSIDE B" lub "TERAZ GRAMY BOMBSIDE A". Mam nadzieję, że wszystko dobrze napisałem i liczę na pozytywne rozpatrzenie :D

Pzdr.

• Mistrz Ruletki
Opublikowano

Zrobiłoby to więcej zamieszania niż pożytku, większość ct nie ogarniała by, który bs jest grany. Może propozycja spoko, ale według mnie nie wypali.

Opublikowano

Nawet jak jest tylko A, niektórzy gracze mają problem z wykonaniem celu a co dopiero jakby sidy były losowe. Gracze z zagranicy bardzo często mają z tym problem z wybraniem odpowiedniego sidu i nie będziemy im bardziej utrudniać gry na polskim serwerze. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.