Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu zmieniliście że klasa premium Gangster ma tylko 2 skoki?? dzisiaj rano i po poludniu miala 3!!!!
kupiłek vipa bo mial mieć 3 skoki to chce 3 skoki!!!

Opublikowano

Nie gram często na JB, ale chyba dobrze pamiętam, że vip miał 2 skoki. Lub mi się coś pomyliło i miał 3 a SVip miał do tego dodane autoBh.

Opublikowano

Hm ... Jak dla mnie to i lepiej, że vip ma 2 skoki. Jak miał 3 to każdy latal po txt. Jednak zwrot pieniędzy nie wchodzi w grę.

• Właściciel
Opublikowano

VIP został zmieniony z tego względu iż Super VIP a VIP praktycznie niczym się nie różnił

11. Usługi znajdujące się w sklepie są dokładnie opisane, prośby o zwrot pieniędzy są automatycznie odrzucane. W przypadku zmiany usługi przez Administrację istnieje możliwość usunięcia usługi kupującemu oraz zwrócenie wirtualnych środków na stan poprzedni przed zakupem do konta (portfel).

Jeżeli jesteś zdecydowany na reklamację, proszę o przesłanie mi na pw poniższe dane

login konta w sklepie:

ID konta w sklepie:

Powód zwrotu WPLN:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.