Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ●•.pepe;).•●

Nick admina banującego: Omen

Data/Mapa: 01-19-20 23:07  arena nuke

SteamID: STEAM_1:1:116885750

Serwer (mod):  arena 1v1                            

Opis sytuacji:3-4 hedy tapy pod rząd ;( tylko 3-4

Wycinek z konsoli:

Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>OMEN</u></b><br />Powód: <b><u>aimbot</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>OMEN</u></b><br />Powód: <b><u>aimbot</u></b>.

ClientModeCSNormal::OnEvent  OnEngineDisconnectReason {
    reason <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>OMEN</u></b><br />Powód: <b><u>aimbot</u></b>.

Opublikowano

Witam,Witam,sorki że tak późno!

Zaczynajmy!

Link do demka http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20200119-230457-138222139-am_nuke2018_v2_katujemy_-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TR______ws__knife_____Unikat___1shot1kill.pl.dem.zip

Czas pokazany względem konsoli a nie rund!

Mój błąd...

0:49 - przeskoczyłeś celownikiem na model,gdy stałeś na skrzyni obok silosa,nie powinieneś go widzieć.

0:51 - zszedłeś ze skrzynki z silosa i idealnie mierzyłeś przez silos w głowę modelu.

1:20 - żadna strona z której przeciwnik mógłby wyjść cię nie interesuje,skaczesz i czekasz aż model wychyli z doskonale ci znanej miejscówki.

1:40 -zaczyna się runda,od razu patrzysz w stronę modelu.

1:42 -wycelowanie w miejsce przed pojawieniem się modelu.

2:03-bardzo szybkie nacelowanie na głowę i strzał,wszystko jest możliwe,ale poczekajmy na rozwój sytuacji.(strzał w ruchu,jak większość)

2:20-znowu idealne namierzenie i dwa strzały abyś miał pewność.

2:34-gwałtowne bardzo szybkie i nienaturalne ruchy celownikiem,czyżby to jakiś aimlock!?

2:40-strzelasz na oślep i czekasz aż aimlock namierzy głowe.

2:41-wskoczyłeś na skrzynkę obok silosa i znowu to samo,gwałtowne ruchy oraz idealny flick na głowę.Mistrz usp'a?

Po tej rundzie postanowiłem dać ci bana,twoje ruchy celownikiem były bardzo nienaturalne i bardzo szybkie!

Dla mnie lecisz na jakimś aimbocie/aimlocku,być może i wh bo było parę takich sytuacji :D :D

Pzdr:Omen

• Haha 1
Opublikowano

i teraz ja mam sie z tego tłumaczyć >? to chyba jakaś kpina (ZACZYNA si e  rnda i od razu patrzysz w strone modelu) no sory bardzo ale w tym przypadku gramy arene 1v1 wiec sa tylko 2 respy wiec mam 50/50 ze wiem gdzie jestes i celuje akurat tam gdzie ty mi wyjdziesz jednoczesnie zasłaniając sb lewa strone np i tak na odwrot next bardzo szybkie naceloweanie i strzał (polecam 240 hz i troszke treningu na boty tylko bron boze na servie jakims bo cie zbanuja  next cos piszesz ze idealnie celoewalem przez sciane tak jak mowie gramy areene nie cała mape i mam 50/50 bo sa tylko 2 respy ze tam bedziesz/ew wyjdziesz

nest strzelasz na oslep nie na oślep tylko mniej wiecej w w łeb next  ,strzały w ruchu tu tez polecam 240 hz ;D nie mam sie z czego tłumaczyć czekam na ub pozdro pepe ;D

Opublikowano

0;49 b-
0;51 b-
1;20 b-
1;40 b-
1;42 b-
2;03 b+/-
2;20 b-
2;34 b-
2;40 b-
2;41 b-

Czysto.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.