Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: M WeeZy G

Nick admina banującego:-W-P-

Data/Mapa:01-17-20 21:26/Miragee

SteamID:STEAM_1:1:164201755

Serwer (mod):██★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2 | !ws !kni...                               

Opis sytuacji:Normalnie grajac sobie na serwerze na chillku jak zawsze znów zostałem zbanowany juz po raz 2.. czekam na wyjasnienie z strony admina banujacego :)

Wycinek z konsoli:Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:164201755&advType=steamid&Submit

• Premium
Opublikowano

DEMO

00:41 - Przeskoki celownika po czym nienaturalne śledzenie przeciwnika celownikiem.

01:22 - Tutaj widać bardzo ciekawe zagranie, strzelanie w ścianę widząc że przeciwnik wychyla z lewej strony. Jak na moje gracz miał nadzieje że jego super mały fov na aimbocie załapie głowę przeciwnika i samo mu namierzy po czym zabije.

03:21 - Pozdrawiam, ewidentne WH, przeciwnika nie było nawet w 1% widać.

03:23 - Ciekawe przeskoki celownika podczas strzelania.

04:35 - Jak na moje trochę za wcześnie gracz zaczął  strzelać.(Możliwe że lag demka)

07:20 - Decyzja o wcelowaniu się w okno w momencie w którym przeciwnik postanawia zmierzać w tamą stronę, ciekawe. Oddany strzał również jest interesujący i jak na moje, trochę za szybko jak na reakcję przeciętnego gracza. Może monitor 1000hz? Kolejne 2 strzały również są ciekawe.

10:43 - Zabójstwo trzymając celownik nad głową przeciwnika.

13:33 - Powtarza się sytuacja który była wcześnie(konkretnie chodzi mi o ww. akcję z 01:22)

29:35 - Dziwny przeskok celownika na głowę, po czym celowanie w shorta przez ścianę, ciekawe dla czego akurat celownik idzie po przeciwniku. Po kilku chwilach kolejne celowanie w przeciwnika przez ścianę.

Również chciałbym dodać że kiedy nie było mnie na serwerze gracz zachowywał się karygodnie na czacie głosowym w stosunku do innych graczy, również przyznał się w pewnym momencie że jak on to ujął, "Ja wchodzę na ten serwer na 3 różnych kontach".

• Lubię to! 2
Opublikowano

Prosze o rozpatrzenie prośby o unbana przez innego administratora.. jak ktos ma goldzika w csie to tak sie demka sprawdza i rozpisuje ze ktos gra na wh xd.. sadzisz ze mam aimbota tak ? to dlaczego w banie było napisane wh? a nie wh i aim ? nie rozumiem cie typie.. a co do tego ze wchodze na 3 róznych kontach to chyba nic złego ? na którym jestem zalogowany na tym wbijam i na kazdym mam taki sam nic...

• Haha 3
Opublikowano

0:41- +/-
1:22- Spalone
3:21- Spalone
3:23- +/-
4:35- +/-
7:20- Za szybkie strzały, Spalone
10:43- Dziwna reakcja, +/-
13:33- +/-
29:35- Spalone

Za dużo spalonych i podejrzanych akcji. Ban zostaje.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.