Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Hiszpan`

Imię: Patryk

Staż na serwerze: Ponad 50h.

Doświadczenie: Jakieś tam jest .

Znajomość AMX [0/8]: 5-6

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak , wiele razy bylem adminem , miałem nawet swój dobrze presferujący serwer , wieć mam o tym jakieś pojęcie .

Dlaczego Ty?: Jestem aktywnym graczem bf2. Dosyć często na serwerze nie ma żadnego admina , a ludzie grają na "haxach" co denerwuje ludzi . Pewnie większość z was zauważyła , że nie ma mnie długo na serwerze , niestety taką mam pracę , ale kiedy tylko mogę od razu siadam przed pc i odpalam cs . Nie muszę mieć tego admina , ale uważam że to jest dla naszego dobra , ponieważ chcemy wszyscy mieć jak najwięcej graczy na serwerze nieprawdaż ?

Kontakt: Forum , steam

STEAM: Naturalnie STEAM_0:1:13340741

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Wiem  że moim największym minusem jest to , że prawie wgl nie pokazuje się na serwerze , ale tak jak już wcześniej wspominałem , taką mam pracę . Nie usprawiedliwiam się tym faktem , lecz będę starać się to poprawić ;)

Opublikowano

Jestem na tak,

+wiek

+amxx

+staż

+doświadczenie

+ładne podanie

Opublikowano

Jestem na tak aktywny na serwerze wiek więc myśle że dasz rade.

Opublikowano

Po CHU** składasz podanie, jak Ty to powiedziałeś na "noobskim serwerze"! Totalny brak kultury! Mimo ,że administracja spada na psy to i tak wielkie N I E !!!

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Wyślij mi na PW:

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.