Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: N3LLy 
Nick oskarżonego: 
BoberYouTube#TEAMKatujemy.EU admin servera base builder
IP lub SID oskarżonego: 
Steam ID:STEAM_1:0:517058275
Przebieg sytuacji: gralem sobie na serv i widzialem jak admin bober  niechcial robic celi i wyszedl z serva . Po 5 minutach wrucil znowu wbijal na serva zeby budowac.  Potem  jak zrobilem kampe i mialem duzo celi to bober wyszedl zeby nie stracic duzo  rankingu i wbij po 5 minutach i znuw budowal . Nastempna sytulacja byla taka

ze powiedzialem bobrowi o tym ze napisze na niego skarge zeby mial otym swiadomosc po  czym bober napisal na czatcie w 2 rundzie  mi ze da mi monety ze bym nie napisal na niego skargi .

Przepraszam za blendy ortograficzne . Ale mieszkam w niemczech .

Dowody: ss moge na pw dac , demko  2  , miej wiencej o 16:30

• Lubię to! 1
Opublikowano

Wyszedłem z servera i poczekałem 5 minut , po czym wbiłem po 5 minutach i jestem w tt n3lly powiedział że napisze skargę na mnie dałem mu 500 monet tak o bo mam dużo ich .
Nie pisałem wiadomości typu ej nie pisz skargi to ci dam monety .
PS. Pikachu skoro napiszę że mu dam to mogę mu dać nie pisałem że dam mu dlatego żeby nie pisał skargi

• Haha 1
Opublikowano

on powiedział że napisze na cb skarge i opisał ci sytuacjie a ty powiedziałeś mu że dasz mu monety i dałeś mu faktycznie 500 monet pozdro :) 

jest kilku świadków w tym ja i moim zdaniem to jest żałosne z twojej strony i nie zasługujesz na bycie administratorem :) (to moja opinia)

Opublikowano

@ BoberYouTube 

1. Gracz do ciebie: "dawaj monety to nie napiszę skargi" i mu dałeś?!

2. Ten sam gracz grozi ci, że masz degrada, i ty też nic? Na takie sprawy musisz reagować, nie możesz dawać się manipulować.

3. Jeżeli ktoś oskarża Cię o coś itp. odeślij go na forum by napisał skargę, a nie płakał na serwerze

Resztę omówimy sobie na PW

@ N3lly Nie Podruba

Jeżeli ktoś wyszedł z serwera i po 5 minutach wraca to skąd wiesz, że np nie musiał gdzieś iść? Jeżeli sytuacja powtarzała by się, było by to słuszne.

Ode mnie otrzymujesz blokadę na mikrofon na 1 dzień za prowokację i groźby.

Skargę częściowo uznaję za słuszną.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargazaakceptowana.png.3324d016427f104c9b141250b8dfb473.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.